nattjobb

Har natten på jobbet idag. Mina barn planerade att jävlas med mig, men än så länge har det varit lugnt. Annars får jag väl hitta på nåt bus och ge igen. Det är flugor överallt. God natt!

.

Det känns alltid så konstigt när någon dör. Även om min relation till personen ifråga varken var särskilt bra eller lång är det skumt att veta att personen som både hjälpte och stjälpte mig förra sommaren inte finns längre. Jag tror du har det bättre nu och jag ber om ursäkt för allt jag sagt. Vila i frid.

zzzzz

Jag tänkte skriva ett relativt vettigt inlägg angående ålder och kanske även meddela att jag lever. Men jag är för trött. För en halvtimme gick jag av mitt pass som påbörjades i torsdags klockan 08.00. God natt . Dessutom är det en helvetesmygga här som vill mitt öra något. Och jag dödade nyss en äckelstjärt. Livet

win

Trots miljontals saker som snurrar runt i hjärnverksamheten är jag glad. Sådär glad jag inte är så ofta, glad i mig själv liksom. På något sätt ett steg närmre lycka än vanligt. Anledning? Inte doften av nyklippt gräs i alla fall. Nu ska jag sova, för helgen spenderas med tre 8-23-pass på vro. Det är WIN, för jag har världens bästa jobb. Puss och Natti

you had me at hello

Du blev en klump i magen, ett illamående jag inte kunde hantera. En förvirring och ett slag mot mitt huvud som fick omgivningen att snurra. Jag vet inte hur jag känner eller mår, men mot alla odds tror jag ändå att jag är okej. Jag tror att jag kan orka stå, gå och leva. För nu vet jag att du bryr dig. Och det känns okej.