Nu minns jag varför jag inte gillar sommar...

Nu minns jag varför jag inte gillar sommaren. AJ! Ser ut som en kombination av en gris och rudolf med röda mulen. Kan knappt sitta. Aj igen

SMS-inlägg

20100626004 (MMS)

Årets första dopp den 26e juni. Sinnessjuk...

Årets första dopp den 26e juni. Sinnessjukt sent, men självklart sparar man sig för lilsis födelsedag. Grattis mini, vi ses om en vecka! <3

SMS-inlägg

20100626002 (MMS)

KLSHJDDJBI

Alltså fan, nu är jag så JÄVLA lack och ledsen att jag fan kan gråta.
Jag har tappat en hel jävla säljdag för att "det var för längesen kunden skrev på".
JAA, men om ni hade varit LITE JÄVLA SNABBARE MED ATT GE MIG ETT FUCKING INLOGG HADE JAG HAFT 1500 MER I LÖN.
Så jävla surt. Tre av dom där jävla bortfallen är dessutom rätt feta sälj. SÅ JÄVLA ARG. Och varken brorsan eller Kim svarar. FAAAAAAAAAAAAAAN.

Mammas ögon har fått hjärnhinneinflammation

Mammas ögon har fått hjärnhinneinflammation

Jordnötsolja, event, öland och sol. Kan de...

Jordnötsolja, event, öland och sol. Kan det bli bättre? !

KALMAR

haha, amanda är duktig.
Hon skulle skicka numret till bloggen och lyckas skicka fel. Det ledde till en ganska trevlig konversation med en ganska trevlig jakob. Han hoppades att det skulle gå bättre på jobbet imorgon i alla fall. Gullig kille alltså!!!!!

Men som sagt, sitter här på hotellet. Snodde jobbdatorn en snabbis för att facebooka och haxxa in det här lilla inlägget.
Jobbet igår på Fargärdet gick nog helt okej det med, måste vänja mig vid bajs bara tror jag! Men det löser sig. I helgen är det midsommar och jag har ingen aning om hur det ser ut. Har typ fyra olika erbjudanden och är så jäävla peppad på att stanna på Öland imorgon. No cash och sjuk så det blir nog till att skippa det dock.
Jag är trött i huvudet och jag tror det syns på mina skumma meningsuppbyggnader.

Öh.. HEJDÅ :D




NOTE TO SELF: I MISS YOU TERRIBLY

Sitter nu på hotellet i kalmar utan inter...

Sitter nu på hotellet i kalmar utan internet. Jobbet har gått så jävla dåligt och jag blir så arg när jag inte fattar varför det går som det gör. Ikväll blir det kanske öl med några i teamet. Längtar efter internet och hultsfred!

-

For now it's only pictures and a distance.

Fredag 18:10

Visst fan är det så att saker och ting känns jävligt meningslösa ibland.
Särskilt när jag är sjuk, då blir jag oftast megadepp och tänker för mycket.
Snart är första toarullen slut och min näsa slutar inte tillverka äckel, runt näsan är jag helt jävla röd och torr. För första gången sen igår kan jag NÄSTAN andas ordentligt tack vare att min gosiga amanda skjutsade ner mig till apoteket så jag kunde hämta ut astmamedicin. Dock skakar jag som en jude istället, men det är väl sånt man får ta. Hostar gör jag hela jävla tiden också. HELA KROPPEN GÖR ONT. Får seriöst ont i tårna ibland när jag hostar, och bröstkorgen är ju inte ens att snacka om. Känns som att jag ska hosta ut lungorna och snyta ut hjärnan. JA JAG FÅR KLAGA NÄR JAG ÄR SJUK.

Blir alltid sjuk på sommaren, fattar inte varför. Jag har fan världens roligaste jobb och jag vill inte ligga i en säng och låta som en 80-årig kärring då.

hejdå

Onsdag 23:34

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Jobbet idag gick okej, men det ska fan vara bättre. Nu har jag jobbat för länge för att sätta "bara budget". Jag ska fan rocka, det är det som är meningen.

Tyckte att mitt Facebook-horoskop var rätt bra idag:

Du vet vad du vill och du ser också till att få det.
Din roll bland vänner väcker respekt.
Arbetet ger dig mer lycka än du kanske är van vid.

Jag säger bara; TPH RULES <3

Nä, måste sova nu. Ska försöka hitta till Ibis imorn innan halv tio. Puss!



Perfection. Just like that girl.



Måndag 19:03



Sitter på hotellet med Nemez, vi dricker bärs och väntar på att MYYYYYYS-Täss ska dyka upp. Fetkul att träffa den bruden igen fersure. Jobbet idag har inte gått ett skit bra faktiskt, allt har gått skitsegt och jag fixade inte dagens mål. Så jävla trist. Alltså måste jag rocka som faaaaaan imorn. Vi hoppas på ett grymt väder så vi kan stå ute och sälja, hade ju vart awesome. Ska vara social nu tror jag!

Pusssss

Fredag 20:33



Inget internet i Norrköping, lite surt!
Sitter på rummet och chillar med Ahmed och Marre, om nån timma eller så ska vi försöka ta oss ut på krogen och svira. FUN. Idag var en okej dag på jobbet, jag lyckades inte kränga skitmycket men lyckades i alla fall ta budget. Grabbarna kammade hem så många att vi slog locrekord IGEN, så sjukt fint. Jag fixade även dagens mål jag satte upp med min grymma TL igår, det var bara två så imorn blir det att köra hårt för att slå dagen. Jag ska bli så sjukt grym! Pappa ringde och skällde på mig för att Pontus hade berättat att jag funderar på studieuppehåll. Tänk på det nästa gång ni ser en idiot som jag, jag har så jävla roligt att jag fucking vill skjuta upp skolan ett år eller nåt. SJUKT ROLIGT!!!

Imorn ska jag vara så jäkla fet på Domino och sälja till ALLT OCH ALLA. Peppad tjej, japp.


Vi hörs! PUSS

Fan, blir så jävla less! Jobbet har gåt...

Fan, blir så jävla less! Jobbet har gått åt helvete hela dagen. Bara lyckats få iväg ett enda jävla ab. Fick iväg ett till men snubben ångrade sig efter typ tio minuter och kom tillbaka så vi fick riva. Sämst!! Blä. Dessutom har jag ont i fötterna och känner mig allmänt jävla nere idag. Usch, Usch, Usch! Jag som skulle bli bäst:(

Det går segt som fan för typ hela teamet i...

Det går segt som fan för typ hela teamet idag. Jag har två comebacks och hoppas att det går vägen! Puss

Ibland kan en vecka kännas sjukt lång. Tur...

Ibland kan en vecka kännas sjukt lång. Tur att jag har ett grymt jobb och grymma kollegor!

Har skrivit ett inlägg på datorn som komme...

Har skrivit ett inlägg på datorn som kommer upp när jag får internet igen! Och nej, jag är inte död för att jag inte uppdaterar facebook, suffe!

Nu har jag gjort min sista dag på utbildn...

Nu har jag gjort min sista dag på utbildningen och är SJUKT peppad på att börja jobba igen imorn. Min tl är hur bra som helst och jag vill knappt dra tillbaka till skolbänken i Övik i höst. Nu sitter jag på tåget, har sprungit som en gnu för att hinna med, sjukaste kön för att hämta ut biljetten. Puh! Nu ska jag plugga lite Tph-grejer så jag kan rocka norrköping imorn! Tja

Har en kortlunch på utbildningen och ska s...

Har en kortlunch på utbildningen och ska snart dra tillbaka igen.

Tisdag 23:31

Nu blir det två direkt efter varandra, men det förra var ju från igår.

Som sagt har jag lyckats sälja rätt bra faktiskt. Aspeppad på att jobba igen efter utbildningen. Mitt slutgiltiga mål är självklart att försöka slå Pontus.

Nu sitter jag på rummet med tre grabbar som ska med på utbildningen, verkar rätt sköna! Känns bra.


Ska sova strax. Puss!

Måndag 23:48



Just nu skriver jag i anteckningar och det här inlägget är postat när jag får internet igen. (Alltså typ nu om du läser.)

Jaa, idag då. Har ju hunnit uppdatera ett par gånger från mobilen och så, men vi tar det igen!
Jag sålde mitt första abonnemang! Hade defenitivt inte gått utan hjälp från Ahmed som jag jobbade med, skön kille som försökte hjälpa mig nu när jag är ny.
Efter att vi vart i Skövde åkte vi tillbaka till Jönet och här har jag hunnit hänga hemma hos Victor och Stina, såg Shutte Island. Tror att jag tyckte den var bra men kan inte riktigt bestämma mig. Det var trevligt att se dom igen i alla fall.
Imorn åker vi tillbaka till Skövde och säljer lite till, på onsdag drar jag till Stock och gör utbildningen jag redan borde ha.

Nu är det dags att sova! Puss

Tillbaka i stockholm i några dagar, underb...

Tillbaka i stockholm i några dagar, underbart! Nu står jag och väntar på Athina, mys:)

Hittat min sittplats, Woho! Hoppas på inte...

Hittat min sittplats, Woho! Hoppas på internet på rummet nu med.

Står på ett x2000 på väg mot stockholm...

Står på ett x2000 på väg mot stockholm nu. Fötterna dör men det står ingen plats på biljetten. Dessutom lyckades jag hoppa in mellan två stycken klass 1-vagnar, så där vågar jag verkligen inte ta mig in. Krängt 7 abb idag, 4 med telefon tror jag. Känns gött så här andra dagen. Imorn är det utbildning som gäller, sen ska jag vara så jävla tjockt grym! Puss

Första dagen på the phone house avklarad...

Första dagen på the phone house avklarad. Skitsur på mig själv att jag bara lyckades sälja ett. Men det är väl bättre än noll i alla fall. Och jag hoppas det kommer gå bättre efter utbildningen. Nu kom victor så vi ska kika film. Puss!

Woho, första abonnemanget sålt!

Woho, första abonnemanget sålt!

Första dagen på phone house. Nervös men jä...

Första dagen på phone house. Nervös men jävligt taggad!

Update

De senaste dagarna har varit jävligt upp och ner. Det har vart hur bra som helst och jag har hunnit sitta och böla på en busstation. Det är så typiskt mig att inte bestämma sig för en känsla.
Det som gör saker och ting lättare är väl att jag aktiverat mig så pass mycket både igår och idag att jag är trött så jag kommer somna när huvudet träffar kudden. Förmodligen kommer det se ut på det viset de kommande veckorna också. Det blir jobb, jobb, jobb. Imorn åker jag till Skövde vid kvart över åtta på morgonen och ska där försöka sälja lite. Måste plugga lite priser innan jag sover så alla uppdaterade bloggar får vänta.
På onsdag drar jag till mitt kära Stockholm, ska på TPH-kurs och hänga med Sara och Athina en sväng. På fredag bär det av till Norrköping och där vet jag inte hur länge jag ska stanna. Jag är skitpeppad på jobbet och skitpeppad på att ha grejer att göra hela tiden ett tag framöver. Känns lite lättare så, inte lika mycket huvudsnurr.

Så till er alla mina käraste elva förföljare på bloglovin, håll ALLA era tummar för att jag lyckas sälja något imorn och kommer ihåg rätt pris till rätt abonnemang!


PUSS

Bra att glömma astmamedicin när man behöve...

Bra att glömma astmamedicin när man behöver den som mest. Ännu ett smart drag av Mr. Christer.

Tack Stockholm för att du finns och får mi...

Tack Stockholm för att du finns och får mig att må lite bättre i min miserabla värld av misslyckanden och stress.

Det gick åt helvete på tentan. Jag gav u...

Det gick åt helvete på tentan. Jag gav upp för att jag inte fattade ett skit. Tröttheten som får mig att skaka och grejerna som går på repeat i huvudet kan nog gå bidragit. Fan också.

Har inte ens kunnat börja med sminket än. ...

Har inte ens kunnat börja med sminket än. Sluta böla, Lina!

Hemgång

Sitter i min säng nu. Ser på allt jag ska lämna i tre månader och allt jag förmodligen lämnar för alltid, eller lämnar mig föralltid. Det suger. Jag pallar inte, jag har ingen lust att sätta mig och skriva en jävla tenta just nu och sen sätta mig på en buss mot nässjö. Jag har ingen lust att jobba på måndag eller gör nånting.
Jag vill bara ligga här. Under MITT dödskalletäcke i mitt bästa Örnsköldsvik.
Fy fan va jag inte kommer fixa det här.



What is heart and what is heartache?

Det är min halvtinnitus och examenselevern...

Det är min halvtinnitus och examenseleverna som stör min sömn, men det är värt det. GRATTIS

19

Well, we know I'm going away
And how I wish, I wish it weren't so
So take this wine and drink it with me
Let's delay our misery

Save tonight
Fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


Idag hade vi sista ordinarie skoldagen. Det var sämst att krama alla hejdå. Jag och min bästa vitvara blev löjliga dessutom. BLÄ, jag vill inte vara borta härifrån i tolv veckor. Och BLÄÄÄÄ, jag vill inte veta hur det kommer att kännas imorgon. Dö tid, dö!

133

så är det.

Ska snart ta mig tillbaka till skolan för att köra sista delen av det sista seminariet för det här läsåret. Det har verkligen gått helt galet fort.. Jag har samlat på mig en hel hög nya vänner som är hur bra som helst och jag har hunnit uppleva både det ena och det andra. Det sjukaste är att imorn är det ett år sedan jag tog studenten. Ibland känner jag mig ganska ung ändå.

På måndag börjar jag jobba=SKITLÄSKIGT. Vet inte ens vart i Sverige jag kommer hålla hus. Två dagar nästa vecka kommer i alla fall spenderas i mitt käraste, käraste Stockholm på kurs. Ska försöka hooka med Athina en sväng med. Nice som fän. Kanske en sväng på Harry B skulle sitta fint med, säga hej till världens bästa Carlings-gäng.. Jaa, Stockholm är bra.

Dags för skola! Och just det, GRATTIS till alla sjuksyrror som tar sin examen idag :)


Pyss

-

It started out with a kiss, how did it end up like this? It was only a kiss, it was only a kiss.

I'm not the milk and cheerios in your spoon

I'm not the milk and cheerios in your spoon

Sambo-Sara

Sitter i min säng med sambo-sara och lyssnar på avrillllll. hihi. vi dricker vin, ikväll blire ut! Snart kommer fler fler fina damer.


Puss

Duktiga dagen

Nu när jag pratade med min kära mor upptäckte jag hur mycket vettiga grejer jag faktiskt fått gjort idag och hur bra jag planerat veckan. Det enda som är kvar är att lämna tillbaka böcker, fixa tvättid, tvätta, packa det jag kommer använda i veckan och dammsuga. Skitgött att ha allt gjort!

Sk8er boi!

Lyssnar på Avril Lavignes första skiva och diskar, hur bra som helst! Synd att damen inte är lika bra live. Så är det med det, men idag har det vart gött jobb faktiskt. Vi har blivit klara med allt det gemensamma i rapporten och min del har varit klar sen i fredags. Dessutom har jag betalt ALLT till körkortet nu vilket känns hur underbart som helst. Och folket, hör och häpna! Idag har jag till och med vattnat mina blommor (inte den döda).


Ska ner till Sara en snabbis nu så det på diskstället får torka, sen upp igen och fortsätta. Måste boka tvättid igen med så jag har allt rent till packningen.


Puss

Lost in anguish

Igår var allt hur grymt som helst men idag känns det som att min dag kommer fortsätta präglas av att må illa utan att må illa och klumpen i magen tänker nog inte försvinna den heller.
RSS 2.0