Vita kränkta män

Sitter och läser diskussioner och ser på bilder upplagda av vita kränkta män, vilket väcker MYCKET i mig.
1. Varför är folk alltid konstant seriösa utan att kunna upptäcka sarkasm?
2. Kan vi snälla bojkotta "hen" nyss? Det enda som är positivt med ordet är att man kan skämta om det.
3. Hur rasistiskt är det inte att vara vit?
4. Varför är feminister så överpretentiösa och arga på männen? Jag är kvinna och jag gillar män. Är det okej? (Jag vet att Emma är feminist och att hon inte är som alla andra, men fortfarande, kan vi inte bara sluta upp med att hata lite grann?
5. Tycker fortfarande det är förjävligt att Sveriges folk knappt får hissa flaggan längre, det är ju bara en symbol för landet, inte vilket folk som är bäst! I många andra länder är flaggan ens stolthet, här betyder det rasism. Gött.
6. Kan vi få ha skolavslutningen i kyrkan?! Jag är inte troende själv, men det är tradition. Hela mitt liv har skolavslutningarna hållits i Nässjö gamla kyrka som är superfin den tiden på året. Dessutom funderar jag verkligen på hur det kan komma att ändras nu, mina kusiner som är Jehovas vittnen fick aldrig vara med på varken skolavslutning, julspel, lucia eller något annat eftersom de inte kunde vara i svenska kyrkans lokaler. Varför förändra saker nu om vi inte kunde göra det då?

Sverige är ett land byggt på rädsla för konflikter, rädsla för vad andra ska tycka. Sverige är som en tonåring som försöker hitta sig själv.
RSS 2.0