You know I hate dancing by myself

Idag har jag varit fruktansvärt duktig!!!
Jag har varit och pluggat med Lollo, tvättat, diskat, städat, rensat, dammsugat och skurat! Jag är ungefär världsbäst. Men självklart går allt det där väldigt lätt med bra musik, en vattenflaska som mikrofon och lite fantasi!

När jag rensade hittade jag mappen med alla mina dikter och skit jag skrev på högstadiet, så jag tänkte faktiskt dela med mig av en. Coolt djur, eller hur?

Världen omkring oss
Mycket som händer, vad hände i år?
Människor dör, folk fäller en tår.
Terrorister med bomber, det hände igår
Hörni, titta! Detta är allt vi får.
Världen är kall
Ni ska få se, den blir vårt fall,
Människan är inte perfekt,
Har just mördat hela sin släkt,
Vi bryr oss bara om pengar och kläder,
Ingen tänker på djuren när vi tar deras läder,
Vi här borta bara leker vår lek,
När vi låter folk i afrika bara känna vårt svek,
Men vår tid på jorden har snart runnit ut,
Så nu är det dags att min dikt tar slut.



Duktig Lina Eriksson, 9b!
Nu ska jag till Sara :) HEJ!!



Jag förstår inte hur du kan få mig att bli så glad genom att bara finnas. Snartsnartsnart

You broke another mirror

Idag känns SKITJOBBIG. Verkligen. Jag saknar min familj jättemycket. Jag har ingen motivation. Jag är trött. Jag är stressad. Jag är nervös. Jag är allmänt depp. Jag orkar inte plugga, men jag ska undersöka om det kan hjälpa att gräva ner sig i det kvalitativa. Usch, blä, fy. Ge mig snö och en ny snowboard så jag kan dra ut och åka lite. Eller en is och slipa mina skridskor. Jag är vintermänniska.

The long and winding road

Har pratat med Sparris för första gången på JÄÄÄÄÄTTELÄNGE! Bäst.
Nu ska jag sova för snart ska jag vara i skolan.


Snart är sis och finis här. Som jag längtar.

And you do your best to show me love, but you don't know what love is

hej. trött. död. nervös. finis kommer snart. fniss?

Everyone will have a choice

Hej!
Idag har jag haft seminarium. Det gick helt okej, trots att jag blev nervös som jag aldrig blivit tidigare.
Sen har jag städat lite, efter det gick jag ner till min käraste socka, och sen på Olles. Det är därför vissa meningar blir lite konstiga.
Efter Olles stod jag och Lollo ganska länge och diskuterade vem som skulle gå hem först. Till slut fick jag gå med på att gå hem eftersom hon hade mer folk, vakter och poliser hemma vid hennes ingång.

När jag kommer hem upptäcker jag blod i trappen; "OH, CSI LIVE" tänker jag, springer upp, hämtar kameran och börjar fota. När jag hade några steg till min våning kommer två grabbar ut och är lite slagna. Så jag fotade det med. Sen kom polisen och jag gick hem, jag hade ju ändå inte sett nåt. Men nu ska jag sova. PUSS

Political relations

Jag fick för mig att jag hade fört över pengarna jag var skyldig min kär slem för längesen. Det hade jag. Nästan. Fast till ett annat kontonummer. GÖTT JOBB LINA HEEEEEEEEEEHE.

Tower over me

Jag gillar att ha träningsvärk, det känns så gött! Men idag blir det nog bara en promenad. (Om jag spänner armarna syns det faktiskt en antydan till muskler, YAAAAY)

Blue American

Igår var verkligen en sjukt värd kväll!
Jag, Emma och Erik släpade oss bort till Anna för att äta mat och spela lite Rappa Kalja. Hur roligt som helst verkligen, ju senare det blev, ju roligare blev det. Jag var KICK-ASS på att få folk att rösta på mina påhittade förslag hööhö.
Enligt Anna återuppstod Jesus år 888. Det var kul.
Den sjätte juli 1939 dog nån snubbe i en trafikolycka.
Det norska ordet Ru betyder Hatten sitter snett, gubbe!

Ja, mer kul var det och mer kul sa vi. Värttttt som fan! När jag & W/J kom hem fick Erik penetrera mitt andra hål, kändes skönt! Men han hittade inte riktigt ut så jag fick spräcka det själv... Emma skulle filma men lyckades inte, men däremot lyckades nålen vika sig halvvägs! Skitcool. Jag är inte infekterad och det är också skitcoolt (Peppar peppar).
På tal om peppar, visste ni att citronpeppar innehåller paprika? Det fick jag veta för några dar sen när jag fick allergi av det. KUL LIKSOM! DET ENDA PEPPARN JAG ÄTER!!!!!! Örtsalt innehåller också paprika. KUL.

Nu ska jag sova, gruppa klart lite imorn. Hej!

They're just old light

Jag hade tänkt att skriva lite om allt kul vi gjort ikväll, men det gör jag imorn. Upp och plugga vid tioooooo!

You ain't ever gonna burn my heart out

Idag har jag varit i skolan mellan halv ett och typ... fyra kanske. Rätt sweet, vi har blivit klara med sammanställningen av den kvalitativa faktan och så! :)
I övrigt är jag, precis som alla andra, pissless, pisstrött och har bara tappat livslusten i allmänhet. Men den kommer nog tillbaka efter tentan, för då kommer SIIIIS. Och till den helgen får jag ännu ett finbesök som gör mig väääldans glad :)
Men nu ska jag sluta tjöta här och istället gå ner till världens bästa Emma-Erik. Vi ska till Anna och äta mat samt spela lite Rappa Kalja! Emma och Anna är AWESOMEST som har lyckats få mig att plugga helg. Jag är också lite awesome, för de har faktiskt inte behövt tvinga mig :)


HEJDÅ!

You could see where I had been

Fick sluta upp med att försöka sova eftersom en viss panik föll över mig. Så nu har jag registrerat mig på tre bostadssidor i Umeå så jag kanske kan lyckas få en lägenhet där om mindre än ett år, alltid så jäkla sent ute med allt... Jag  borde egentligen dygna så jag hinner göra allt jag behöver.
Hej jag har för mycket att göra och för lite tid hejdå

Bigmouth strikes again

Ligger i min säng och borde egentligen städa min svinstia, men hell no!
Kollar igenom alla klipp från thom8 och längar efter snowboardsäsong.
Ska utöka min önskelista med lite snö och ett lasersvärd tror jag...
Idag blir det inget gym som jag hoppats på, så det får bli en promenad till ica kvantum för att hämta paketet mamma skickade. Benpasset får vänta tills imorn!
Back to thom8! Hej

H5

Om femton dagar händer det mycket och dagen är självklart sedan länge planerad!
09:30 Vakna, duscha, äta frulle
11:00 Gå mot stan och entra SYSTEMBOLAGET och köpa alkoholhaltiga drycker för första gången
~13:00 Äta lunch med lite bra folk på stan
15:00 Skriva tenta
16:30 SIS ENTRAR ÖVIK WOOOH
Förhoppningsvis ~18:00 Gå och hämta lilsis på stationen
~22:00 Olles!

Sweeeet, jag längtar!

Crush crush crush

Det är verkligen nåt seriöst fel på mig. Även idag på gymmet höll jag på att spy och sånt. Lyckades dock ta mig igenom hela passet för en gångs skull. Skönt det. Armarna skakar lite så jag orkar inte skriva.

Hej!

Who says I can't get....?

Du gör mig så glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, bloody Sunday

Har haft en hemskt produktiv dag idag med min fagra Wiitavara. Plugg och mer kvalitativ analys har vi hunnit gå igenom och vi har även hunnit gå på gymmet en sväng, huuuur gött som helst. Nu är jag rätt trött och vill sova, så vi hörs!!!!!!!
HEJHEJHEJ

Min tupp är död

Erik bajsar. Jag och Emma ska dricka varm choklad.
Idag har varit en mycket givande dag. Jag och Emma var i skolan och klurade med ontologi och epistemologi i några timmar, det var duktigt! Efter det har vi ätit pizza, druckit varsin go-öl och gjort andra spännande saker såsom "inte nudda asfalt", kollat på The Fourth Kind (BESVIKELSE, INTE LÄSKIG ALLS) och brottats.

Hejdå

Ligger med The Beatles ikväll

Once there was a way, to get back homeward
Once there was a way, to get back home
Sleep pretty darling, do not cry
And I will sing a lullaby

Golden slumbers fill your eyes
Smiles await you when you rise
Sleep pretty darling, do not cry
And I will sing a lullaby

Once there was a way, to get back homeward
Once there was a way, to get back home
Sleep pretty darling, do not cry
And I will sing a lullaby

Golden slumbers

Kul att man kan sluta böla och sova.
Jag försökte i alla fall ett tag. Nu vet jag bara inte vad jag ska göra. Jag känner mig som en extremt värdelös människa som inte är värd ett skit. Kan du inte bara komma tillbaka? Snälla.
Gör mina nätter och dagar lättare igen, få mig att bli lycklig en gång till.
Jag kommer nog inte gå över på ett bra tag. Face it.

Wait

Idag känns lite sämst. Eller jag känner mig så ynklig och jag känner mig så stressad. Jag har ingen tid att bli sjuk nu, inte ALLS. Har alldeles för mycket att göra. Det känns lite som att jag försvinner i alla högar av uppgifter, prestationer och krav. Dessutom gör den här stressen och all annan skit att jag blir så jävla svag och börjar tänka. Igen. BLÄ. Försvinn ur min hjärna, försvinn bara.


Now I miss you even more each day.
And I'm waitng for all these foolish feelings to go.
But there's a cloud, there's a rainfall there's an ironfence,
that will surround me and my confidence.

Congratulations, I hate you

Kom just hem från gymet. Körde lite ben med Veronica och avslutade med lite avslappning i bastun. Sjukt gött. Lite hemskt bara att inse hur mycket muskler i ben och gump jag faktiskt tappat sen jag lirade bandy. Att träna insida lår SÖG, det gjorde ont och var joooooobbigt. Men välbehövligt. Allt jag tänkte var "komma i byxorna, komma i byxorna" eftersom byxorna jag är kär i och har beställt är för små. Det fanns inga andra kvar. Så nu jävlar blir det inga tjockisdagar, de kommer att spenderas på gymet istället. Sweet som fän. Det är fruktansvärt skönt att vara igång med lite träning.

Så nu ska jag sluta skriva och ta hand om mitt kaos! PUSS

Smile like you mean it

Det gör jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag.
Känner mig ungefär helt knäpp, helt patetisk och helt... glad. Det känns lite konstigt. Inte att känna mig glad, men att känna allt jag känner nu! Jag börjar få någon slags ordning på mitt liv. Jag skrev "igen" men kände mig ganska tvungen att ta bort det. Det är faktiskt första gången någonsin jag känner att jag har en viss självdiciplin (okej, inte just nu när jag sitter uppe och egentligen borde sova, men...ja!) och jag känner att jag faktiskt gör något vettigt med mitt liv. Jag har helt enkelt börkat ta tag i andra saker än att festa. Och faktiskt till och med dragit ner på festandet.

Jag har världsbästa vänner som jag värdesätter över allt.

I'm out!

You will live to tell

Mina armar gör relativt ont nu. Men dagen har varit jättebra trots att jag bara gjort "tråkiga" saker.
Dagen inleddes med en skön sovmorgon (och behövlig eftersom jag somnade runt fyra). Vid halv tolv var det dags att träffa gruppen och göra en granskning på en annan grupp. Vi är ganska effektiva när vi känner för det, så vid ett sprang jag hem och började städa lite grann. Eller snarare jättemycket. Har inlett projekt RENSNING. Jag tror till och med att jag ska slänga mina gamla Converse, men jag har inte bestämt mig än.
Efter att projektet pågått i fyra timmar kom Wiita och sa att det var dags att dra till gymmet, så ombyte och ner och hämta Robin var planen. På gymmet körde vi lite armar, det är ungefär därför jag har lite ont i armarna, jag har nog aldrig tränat dom innan... Efter armpass körde jag och Wiita yoga i en timma och sen gick vi hem och drack te och kollade biggest looser. Assweet. Sen gick jag hem och städade lite till och hann med en telefonstund med mamsen också. Nu känner jag mig hemskt harmonisk och tänker läsa och sova! PUSS
RSS 2.0