Dagen

Mysig morgon, staden med frugan, hämta tenta, tvätta, packa.
Nu ska jag städa, diska och packa det sista. Klockan 22.10 bär det av söderut.

.

Kommer fan inte fixa det här.

Nässjötripp

Har ju nästan hela Nässjötrippen planerad i alla fall, så kan ju hoppas att det går fort..
Kommer fram torsdag morgon, sova några timmar sen bubbel på hotellet vid fyra och efter det lite pipa, kvällsmat och mys hos Sandra. Fredag bjuder på släktkalas och avskeds-20årsfest och en utgång på det. Lördagförmiddagen ska spenderas i Jönköping och se minst en av brödernas lägenhet och hjälpa Pontan och tjejen att flytta in. Lördag kväll bli öl och sånt. Veckan är nog ganska fullbokad med tror jag:o

Nu väntar jag på förmodligen världens slöaste människa så vi kan kolla på film.

Puss!

Tid

Jag brukar älska när tiden går fort, men nu känns det faktiskt bara jobbigt. Jättejobbigt.

13:37

Hemskt trött idag alltså.
Kunde inte somna igårkväll, och upp idag klockan sju. Grymt hårt. Redovisningsseminarium vid åtta, tror det gick bra i alla fall!
Fick resultaten på omtentan idag också, minns jag rätt kodnummer så klarade jag det!!!!!!!!!!! Så det ska vi fira med en öl eller två på Olles med mitt trevliga folk.
Nu ska jag ringa lite samtal så jag förhoppningsvis kan få ett jobb i sommar.

Puss!

Söndag

Jag är bara glad för att jag mår så bra just nu.
Jag behövde komma ifrån Nässjö, och jaaaaaa, Övik var en grymt bra plats att hamna på. Jag har det så jäkla bra och jag har världens finaste vänner.

<3

WOOOAHH!!

Idag har jag varit dödast i hela världen, trots att min kväll igår inte var alltför hård.
Har städat och diskat nu senaste timman, har väl ungefr lika lång tid kvar innan jag är klar. När jag var nere med skräpet alldeles nyss kikade jag in i brevlådan också, sen sprang jag som en snabb katt upp och hämtade nycklarna och ner igen, MINA E.L.F-GREJER HAR KOMMIIIIIIT!! De flesta grejerna hade skitsnygga förpackningar och snygg design på alla produkter, UNDERBART. Känns helfint att ha lite nytt smink att leka med. Så bara för det blev jag ju jäkligt utsugen nu.. Malin undrade om jag skulle med innan men jag orkade inte. Men vi får väl se vart kvällen bär!

Ska uppdatera om produkterna så fort jag testat dem!
eyeslipsface.se


Puss

Igår

Riktigt trevlig kväll, skitkul att hela gänget var ut för en gångs skull!

Vi började hos Valle med lite TV-spel och allmänt chill, sen vid elva-tiden bar det av till Harrys. Trääävligt.
Den här dagen inleddes med en massa bråk och vattenkrig! Så nu har jag precis tagit en låååång, vaaaarm dusch och sitter under mitt halvblöta täcke för att få upp temperaturen.

Ska nog ha i mig nåt käk och sen städa, puss!

Bildbevis




Bild 1: Efter blekning
Bild 2: Igårkväll precis efter rödfärgning, inte okej hårbotten.
Bild 3: Idag innan skola, drog på en mössa också, nu är det hårbottensfärgning som gäller!




Puss

Knäppskalle

Idag:
Umeå - Gick över förväntan!
Plugg med Lollo - Gick bra det med, fick till och med mat på köpet.
Salong 114 - HÄÄ, den gick väl sämst. har inte sett Malin och Saras resultat, men Sara påstår att hon ser ut som en zebra och jaa, jag vet ju hur jag själv ser ut!
Klippte och slingade bådas hår och Malin slängde i en blekning i mitt.
Mitt hår blev självklart pissgul i botten och mörkt längre ut.. Det visste jag, men trodde blekningen skulle ta bättre på det mörka ändå. Tji fick jag!
Nu har jag i alla fall hävt i en röd färg med, botten blev KNALLRÖD, det mörka blev en rätt okej röd, lite för brun och det slitna håret stannade blondt! LOVE IT. Är sjukt het nu i alla fall, bilder kommer imorn.
Nu  ska jag sova, seminarium imorn vid tio.

Pussss från Ms. Missfärgad

Godnatt

jag är i alla fall den töntigaste jag vet.

Godnatt!

Seminariedag

Idag har jag orkat pilla till det värsta här i alla fall haha.

För en halvtimma sedan slutade veckans andra seminarium, det kändes som att det gick bra, men juridik är bra klurigt alltså!!
Nu hade jag tänkt slänga i mig någon slags mat och sen ta och storstäda lägenheten, vill bara ha det RENT NU!!! (Känns freaky att jag säger något sånt, men jag tror jag har mognat!)


Imorn blir det i alla fall Umeå också för att göra professionellt samtal nummer sex. Askalas, åker iväg med fyra härliga damer så det ska nog gå!


Det är dags nu, PUSS!

GARRRAHHHG

Höll på och fixade med designen innan idag. Blev typ klar men bestämde mig för att byta till ett tema med andra koder. HUR BRA GICK DET?! Jag orkade inte så jag sket i det. Därför ser det ut som det gör just nu. Ska orka fixa någon dag.

Puss

Mail-abstinens

Kände mig lite hemsk när jag fick världens klump i magen för att jag inte vart inne på min mail på SJUUKT länge. Hade hunnit få alldeles för många mail på dessa typ fem timmar. HEMSKT. (Nej, det hemska är att jag inte kan vara utan min mail utan att må dåligt. Jag måste sluta)



Ska duscha, sova och orka upp nio imorn!

Spring-feelings!

Det kändes inte alls fel att vara tvingad att gå ut från lägenheten en sväng idag! Var tvungen att springa till Bokia för att hämta affischer till mitt ambassadör-uppdrag för Siestafestivalen. Hälsade på OKQ8 för att hämta min lilla lagbok också. Härligt med solglasögon på och vårjackan! (Som jag kanske gått i ganska mycket i vinter med, men ändå!)

Nu ska jag ta och trilla ner till Valle och göra klart seminarieuppgiften till onsdag. Hade seminarium idag också som faktiskt gick över förväntan, roligare och mer intressant än jag trodde. Vi har många klyftiga hjärnor i klassen! Fredag är också seminarie-dag. PUUUUH. Den här kursen kommer förmodligen döda mig. Men den första april ska jag hälsa på lite i Nässjö, har ett långt lov där, så det är skönt. Fast det lovet måste förmodligen användas för att kunna göra de hundra andra seminarieuppgifterna samt plugga till tenta och göra uppsats. Hoppas jag blir någorlunda smart efter det här.

Snart är det sommar och hultsfred. PUSS

Ensam igen

Amanda och Emma gav sig av för snart en timma sen.
Skönt med utrymme och allt, men det lär kännas bra ensamt dagarna framöver.

Om 25 minuter ska jag ta mig upp ur sängen och pallra mig till skolan för att ha seminarium. Får väl se hur det går, känner mig inte helt förberedd alltså!

Pussmajs

Knäppa folk

-Tacos är ju jävligt gott med.
- Är det konkelbär eller?

Ansgard & Evelyne

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag

:)

Golfbollar studsar sämre än basketbollar. NOSTALGI!!!

HEJ

Amanda är knäpp och emma är nykter. Jag är bara jäkligt bäst.

Skola

Mina fina damer ligger och sover och jag ska snart ge mig iväg till skolan för min första dag med Rätten i socialt arbete. Lär bli jäkligt kul och ganska svårt med vad jag fattat det.. Ska dricka upp min mjölk nu!
hejhejhejhejhej

Pluggggg

Sitter och sönderanalyserar mitt professionella samtal med Regina Spektor i öronen. Bra minus analysen!
Amanda och Emma är söta och spelar spel i min säng.

Ska fortsätta nu! Skola imorn mellan 10 & 17. Puss!

Söt Lillsten!



Har fipplat med en bild på en lilsis! GÖLL TYCKER JAG!

Ska plugga nu. Puss

Duktig pengatjej.

Jag är ju så jäkla grym på att köpa grejer jag inte borde! Helt sjukt!
Idag skulle jag visa tjejerna stan och försöka hitta mig någon ny tunika och kika efter en lagbok. Hur tyckte jag att det gick?! Sådär.. Istället för något av det blev det ett par solglasögon, ett par andra glasögon, sex stycken böcker (ingen lagbok dock..), ett par sommarskor, en mössa, två nagellack och ett par strumpbyxor!
Hemskt duktigt när man är pank alltså. Lite hårnålar blev det visst med..

Nu håller vi på att tina kyckling så vi (läs JAG) kan laga wok! Asnice elleleleler.

Alla mina fina börjar trilla in en efter en nu. Jätteglad Lina alltså! :) Sara har dessutom med min iPod som jag glömde hemma hos henne senast! UNDERBART. Nu ska jag vara social och laga mat. Pussususus

Slö dag och filmkväll

Idag har vi legat i sängarna hela dagen och spelat datorspel typ, orkade oss bara ut för att gå och handla lite på Hemköp. Sedan lagade vi mat- pestolax och grejer. Ruggigt gott.

Ikväll har jag, Amandat, Emma och Emma kikat på lite boston tea party och sen på filmen Whisper. Helt okej, men inte alls lika läskig som vi väntat oss.

Imorgon ska vi faktiskt försöka ta oss ut en sväng på stan och sånt dära tror jag. Jag måste dessutom plugga och göra en jäkla uppgift till professionella samtalen. Känns jobbigt.

Har inte särskilt mycket att uppdatera om. Hade en tillräckligt kul helg med guldbrudarna från Nässjö och en efterfest som slutade halv sju. Är trött!!!!!! : )



Under och in.

ÖOIII

Måste blogga. Ska blogga. Gör det en annan dag.

hEJ

Dricker Blueberry Clear som smakar Jäger-Redbull. Spännande kväll.


Du är invecklad som en råbandsknop

Facebook took my life

Sitter och försöker komma på vad jag egentligen gjorde innan Facebook kom in i mitt liv. Jag har ingen aning!!!!!

Dricker kaffe och lyssnar på Suffes playlist "Smells like good times". Asgrymt! Om en och en halv timma är Amanda och Slemmet hääääääääääär . hihihihi

OJ!!!:D

Idag kände jag det för första gången.. På riktigt.. Jaa, det var rätt från början, men nu känns det verkligen!

Haft en skittrevlig kväll

PUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ögonbajs

Ligger och stirrar så mycket jag kan för att få bort sminkgrejen jag fått i ögat, hade varit spännande att se. HÄÄÄ
Har typ precis kommit hem från Veronica där jag spenderat ett antal trevliga timmar! :)

Nu ska jag sova och imorn lär bli en spännande dag!!!
Puss

Huvudsnurr

Måste kanske börja inse att Malin förmodligen har lite rätt, men det känns knäppt att erkänna. MEN BARA LITE! Puss

Söndag



Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på LÄNGE. tuschade mer än vanligt på en bild och japp, jag sög.


Nu sitter jag med datorn i knät och kikar på Cougar Town, kul faktiskt! Haft en bra helg om man bortser från hemtentan jag skrev igår och nu är jag rejält trött och seg. OCH JUSTE. Amanda hade hittat likadana skor som hon har i min storlek på seconds.se, jag var med i budgivningen tills IDAG när jag missade att buda vid klockan tre.FAIL!!!!! Hade ställt alarm, men missade det av någon skum (?) anledning. Anledningen kanske var rätt okej ändå.


Puss

Pöööty



Langar party nu!!! WOWOHOH.
Taggar med enter shikari och öl. asnice. juste, skulle ju städa och duscha. HEJDÅ!!
(Jag gillar mina nya glas)

MAJSBAJS

Har precis gjort omtenta. Det sög sjukt hårt och jag har ALDRIG suttit på en tenta/prov så jäkla länge, satt fasen i två och en halv timma. Sjukt. Brukar vara klar mycket snabbare. Men skrev hur mycket som helst så jag kan ju i alla fall hoppas på att nåt av det jag skrev var fakta och inte bara ordbajs.

Nu håller jag på och laga qournfärs. Första gången! Jag är rädd för svamp så vi får se hur det går. Wiita kanske kommer upp och äter också:)
IKVÄLL BLIR DET ÖL.


Pusususus

:)))

MMHMHMHMMMMMHH!

Laggmajs

Eftersom amandas bloggjäävel laggar och sabbar min bloglovin-kväll måste jag spendera natten ensam. Inte okej, kramar kudde, luktar gott. Natti majs

Oj

tre mackor var mycket. eller två och en halv. Godnatt

MMMMMMMH

Efter ett antal öl är det ju så jävla gott med en macka. Mums. Måste köpa mer bröd imorn ehehehehhehehehehehheheheheheheheheheehhehehehehehehhe. Har dansat balett, hej

- - -



brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabra

Stockholmmmm

HEIIII BLOGGEEENNNNN

nääää,  goddagens känns bättre.
Har haft en grym långweekend söderöver. Vart över på Åland och handlat öl, vart ute i Norrtan och shöppat lite i stan. Asfint really. Bra folk med så. Ska skriva mer om jag orkar. Pussigull
RSS 2.0