Februari

Slutet på januari har i Småland betett sig som en himla barnunge och försöker vara som april och smälta bort all jävla snö. FATTAR DU INTE HUR TÖNTIGT DET ÄR?! Bete dig som januari; jävligt kall, cool, vit och härlig. Istället för att vara som du är nu; grå, trist och jäkligt o-awesome.

Det får mig inte alls att sakna Norrland mindre. Nä, inte ett skit. Lovar.

Men nu hoppas jag istället på att februari ska kunna bete sig lite bättre och rätta till januaris misstag. Så för att inleda februari så ska jaaaaaaaaaag........................................................... åka till Bodafors. Det är ju kul. Det är i Bodafors det händer yaoooo.

Snortrött nu. Fast jag ska faktiskt iväg på kul redan i helgen. På söndag sätter jag mig på tåget mot Åre där jag ska möta upp finfina frugan, hennes man, bror samt kamrat. Åka bräda, dricka öl, grilla korv, basta och ta det allmänt filbunke. Ska bli soft. Har haft min Åre-väska packad i tre veckor. Inte alls peppad, kommer bli astrist. NEJ! KOMMER BLI GÖTT. En smålänning, tre Glenn och en norrlänning.

Var förövrigt inne och följde min examensansökan idag, EXAMENSBEVIS SKICKAT UHHHUHHHH. Och faktiskt VG på hela Socialt arbete VII!

Är babblig och uttråkad och kan inte bestämma mig för om jag ska kolla på pokemon eller spela pokemon.

Hejdå!
RSS 2.0