Åldershelvetesmajs

Ibland hade jag så sjukt gärna  velat vara äldre. Sjukt svårt att få sommarjobb inom behandlingsverksamhet. :(

Men det ska jag inte tänka på nu, för nu är det fan Stock på G! Tagit åksjuketablett och om mindre än en timma sitter vi på bussen. UNDERBART.
Ni får dessutom en posejävelbild! WOOHO. Tröjan är ett av två impulsköp från H&M idag. Nice som kattbajs.
Måste fortsätta ringa behandlingshem nu innan avresa.
Kommer bo i telefonen och uppdaterar efteråt. Pussigull. (Ska krama kudden lite först)

E.L.F.

Busade visst till det och handlade lite smink. Det blev så mycket som fyra ögonskuggor, tre eyeliners, en mascara, tre nagellack, concealer, HD-puder och två par lösögonfransar samt en vit kajalpenna. Askalas. Det ska jag frossa i när jag kommer hem från Stock. WOOHO

Pussssss




En gammal utgångsbild på oss som är så sjukt jävla grymma också!!!
Är jävligt glad över min hy som är hundratusen gånger bättre nu än då.

Living the dream!

VI ÄR KLARA MED HEMTENTAN!!!!!!!!!!!! FATTA SINNES SKÖNT ELLER.
Och den ska inte in förrän den 12e! SÅ JÄVLA GÖTT.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe här hos Sara och sen ska jag upp och städa, diska och PACKAAAA.
Mhhhh, så glad över Stock imorn.

WOOOOHO

Self-five

Har en dejt med annebergs behandlingshem runt påsk. AWESOMEST.

Photoshop :@

MEN BRA FRÖKEN ERIKSSON, Du ska upp om 2,5 timma! BRAAA. Photoshop är livs(sömn)farligt

Alldeles för sent

Jag ska upp vid kvart i sex imorgon och är inte ett skit trött.
När huvudvärken och illamåendet släppte lite innan blev jag för på G och hävde i mig massa kaffe som nu dödar min så kallade sömn.

Puss

Bläääääääää

Känner mig skitynklig som ligger under täcket och tycker synd om mig själv när jag egentligen borde vara hos Sara och skriva klart hemtentan. Men har världens huvudvärk och mår pissilla. FAAAAAN. Vi som åker till Stock om två dagar :(

HEMTENNNTTATATAT

Har pluggat med Sara i princip hela dagen. Rasterna vi haft har varit lunch, CV-skrivning och middag. Asvärt. Börjar bli lagom seg i huvudet nu. Men vi är snart klara!!!!! Har en och en halv uppgift kvar och det känns så jävla gött. Vi blir lätt klara innan vi åker på Fredag:D OCH DÅ ÄR DET STOCKHOOOOOOOOOOOLM. Min kärlek alltså.
Lär inte hända mycket mer ikväll, utan mest bara chillidill, facebook och OS ungefär. Imorgon blir det föreläsning och sen göra klart tentan :)

Fivar med Sara och slutar för idag.

PUSS

Regina Spektorrrrrrr



If I kiss you where it's sore,
Will you feel better?
Will you feel anything at all?





Häftig tjej

Kände mig GANSKA ambitiös när jag kom ner till Sara för att plugga när vi inte ens skulle plugga. Nu ska vi skriva lite till.

Puss

Majs

Är dödligt seg. Efter att jag blivit av med min matkoma ska jag ner till Sara och studera. Kaffe med, mums!

Idag har vi haft sagoseminarium och inspelning av professionellt samtal. Skönt att det är över. Nu är det några föreläsningar, hemtenta och Kina-seminarium, sen är det STOCKHOLM, Åland, Kent, öl och sånt bra.

On the radioooooooooo

Regina Spektor är för bra för att finnas och är bäst att plugga till.
Är äntligen klar. SKÖNT. Nu önskar jag mig själv lycka till inför morgondagen.

Magsjuka?!?!

Blev sådär ganska plötsligt stört illamående och jävlig. Sitter med hinken vid fötterna och försöker plugga, jävligt värt. Både Lollo och Erik är ju magsjuka och jag hoppas VERKLIGEN inte att jag också är det. Att spy är ju i princip det vidrigaste som finns. Blä.

Magsjuka?!?!

Blev sådär ganska plötsligt stört illamående och jävlig. Sitter med hinken vid fötterna och försöker plugga, jävligt värt. Både Lollo och Erik är ju magsjuka och jag hoppas VERKLIGEN inte att jag också är det. Att spy är ju i princip det vidrigaste som finns. Blä.

Coffee-break

Ska hälla i mig kaffe och se ett avsnitt av Legend Of The Seeker innan jag börjar analysera sagor..

Igår var det en lugn kväll, var ett tag nere hos Sara, ett tag hos Malin och hann även med att hälsa på hos Spets innan resan gick uppåt för att se film. Såg The Children, sjukt lam fram till mitten, missade förmodligen halva handlingen och sen dog alla och barnen var jävligt läskiga. Blev skakis och tog en dusch. Väääääärt.

Är avundsjuk på Småland + många andra ställen som har massor av snö att slänga sig i och bygga snökojor i. Tänk vilka snöbollskrig liksom! Vallarna utgör skitcoola murar som man kan ha som borgar. Awesomest.

Nu ska jag skärpa mig. HEJDÅ!!!!!!!!

Morgon?

Nyss ätit pannkaksfrukost och ligger nu död i sängen. Tänkte orka dricka kaffe snart och sen plugga.

Skriver nog mer senare : )


Pisspusspass

Min sambo är knep

Min sambo Sara är lite småkonstig faktiskt. Tyckte att jag skulle pissa åt henne innan, själva konceptet var att hon skulle pissa i min mun och sen skulle jag göra mig av med det senare liksom. Kändes inte helt okej att ställa upp. Trots att urin är ganska renligt som jag förstått det. Samtalet ledde till sjuka sommarminnen med ren aska. Herre ja. Vet inte varför jag skriver. Men jag är trött. Kaffet piggar upp lite i alla fall. Och dom söta cupcakesen!

Har det rätt så jävla grymt just nu!

Puss i piss

Tröttast

Är så död att jag knappt orkar påpeka mitt fina inlägg från igår. Askalas. Hamnat i matkoma och vill ha mer Clear.

Regina Spektor

Sitter hos Emma, tänker inte orka bry mig om stavning efter denna mening. Skönt.  Är hos e,ma i alla fall, druckit vimn och  morgan. lite dragen, skulle ut. Jag glömde leget, efter det orkade folk inte ut, så sjukt ovårt. men fåpr se vart kvälen bär. översätter imorn när jag  har mitt tangentbod. LÖC

Lunchhhhhhh

Ett litet inlägg så här på lunchen kan ju alltid vara trevligt.
Hade bara tänkt att gå på första halvan av föreläsningen idag, men inte långt efter tio bestämde jag mig för att absolut gå på andra delen med. Sicken grym föreläsare! Hur bra som helst verkligen. Han har gjort allt jag vill göra i mitt framtida yrke och jobbat med precis de människorna och sakerna jag vill. Underbart! Och riktigt kul att lyssna på också. Många egna exempel och sånt. Hiiiihi .

Ser fram emot kvällen! :D


Pussigull

Saraplugg

Sitter hemma hos Sara som vanligt. Nu sitter och och telefonar med sin Dennis, vilket påminner mig om att jag måste telefona min Dennis någon dag. Sjukt mycket Dennisar överallt just nu.
Vi har pluggat i några timmar nu, gjort första uppgiften på vår hemtenta. Den kommer bli helt awesome, för vi är så jäkla awesome.
Ännu mer awesome är att vi åker till Stockholm om en vecka typ! HUR GRYMT SOM HELST. Eller till Norrtälje i alla fall. Det blir nog chill på fredagen, på lördagen är det Åland och sen utgång i Norrtälje som gäller, söndagen ska jag kanske träffa Lotta som jag inte sett sen studenten och nån mer dag blir det förhoppningsvis lite mys i City, hälsa på Carlingsgänget och sånt!
Inte långt efter det kommer mina fina från Nässjö upp och hälar på mig i hela tio dagar, vi får väl se hur vi överlever tre pers i en etta på 24 kvadrat, men det ska nog gå.
Nu skriver jag bara för att Saras telefontid ska gå, ganska kul att lyssna på dock. Nån som fick ha hjälm i samma rum som nån annan eller nåt. Tydligen en fegis och mjukis också. Tror även att det är han som vill hitta en blondin med silikontuttar med.

Nej, nu ska jag ge mig och sluta babbla.
Ska snart bege mig uppåt mitt place och hålla mig vaken tills andra halfpipe-kvalet går av stapeln vid ett och förhoppningsvis är jag även vaken till finalen vid tre. Skulle ju vara kickass att se lite grymma snowboardåkare!
HÄÄÄHÄÄÄ.

Puss och majs

Nattplugg.. igen

Suttit alldeles för länge nere hos fröken Vitvara, men det är okej eftersom att Erik åker imorn. Vi spelade kort, Emma förlorade hela tiden förutom sista omgången, Erik fick behålla Plump-namnet och det flippade lite smått mot slutet. Precis som det ska vara och alltid är med mina kära vänner!

Nu ska jag fortsätta göra analyser, halvglo på curlingen och vid två tänker jag vara klar och se på hockey.




Well, except for a few small bruises, cuts and scars, well I'm fine


Nattapuss

Bror är bra

Har telefonat med en av männen i mitt liv två gånger idag.
Första gången skulle han sälja på mig ett abonnemang och andra gången undrade han när han fick komma hit!! Gladaste tjejen i Övik!

Idag hade jag tänkt plugga massor, har väl gått sådär. Har i alla fall kollat igenom helvetesdvdn och skrivit upp lite frågor. Kejsarens nya kläder blir nästa quest efter att ha plumpat med Emma och hennes Erik som åker imorn:( Kommer vara tråkigt eftersom att han faktiskt verkligen är en av oss! KOM TILLBAKA HEHEHEHE


Plump nu! Pusis från Harry

Sweden Rock

Okej, som jag skrev i förra inlägget på dagens bästa: Jag ska få 15k. Jag ska ta körkort.
JAG SKA FAN TA DET BILLIGT.
Om jag gör det tänker jag nämligen bjuda min kära far på några dagars rockfestival och se några av världens bästa band, som typ Guns 'n' FUCKING ROSES! Jag är i extas. Jag pirrar i hela kroppen. Tar jag kortet för 10k, inte helt orimligt, så har jag råd att köpa biljett till oss båda. Och min pappa är bäst så det är han värd.

Dagens..

vill ha: mer tid
klädsel: baggyjeans, lång hoodie & mössa
frisyr: Upp med luggen + mössa
låt: Majslåten (Ebert)
planer: Läsa + analysera sagor, titta på + analysera samtal.
måste: samma som planerna
bästa: samtal från min far som avslöjar att jag får ytterligare 15k för benet, vilket innebär körkort innan sommarn!
roligaste: diskussioner
dummaste: gå upp vid sju
misslyckande: förklaringar
saknad: Stockholm
drog: Lypsyl
köp: Kaffe
godis: Daim
humör: Trött och glad

Insekter

Vaknade vid tjugo i tre inatt av att en flock med insekter krälade över väggen. Verkligen jättetrevligt. Inte så sjukt lätt att somna om efter det. Tur att det inte var på riktigt i alla fall. Jag är pisstrött och ska snart till skolan för ett seminarium. Topp.

22.08

Jag har det ju faktiskt jävligt bra. Även att jag ska upp vid sju imorgon

Bababa

Hade kort dag i skolan, eller mellan halv nio och halv tolv känns okej. Nu är jag heldöd och vill sova, vet att jag inte kan sova nu för då kommer jag vara vaken hela natten. Tänker nog låsa in mig i lägenheten för att låtsasplugga, låtsasstäda och vara en bitterfitta resten av dagen. MIN SCROLL HAR SLUTAT FUNKA. Så jävla bittert. (sa ju att jag tänkte vara en bitterfitta)


I'm naked around you, does it show?



Morgon

Mh, tidigt att vara uppe innan solen är det! Nu har den dykt upp, men nu är jag i princip redo att gå. Ska bara dricka upp mitt citronvatten (som blev gööör-starkt) och firra håret!
Postar nåt som kanske är lite mer intressant senare.


Pusis

Lång dag

Efter en dag i skolan mellan 10 & 17.30 är jag ganska trött och körd i huvudet vill jag lova. Dock har jag ändå under senaste timman diskat, städat upp och maten är snart klar. Lite besvikelse på att jag glömt köpa både linser och potatis. Inte riktigt okej. Dessutom råkade jag väl felberäkna mina grönsaker och fick byta mellankastrullen till största. Mähä. Mycket soppa :D
När jag ätit och kollat på ett avsnitt av Legend of the Seeker ska jag läsa samt analysera lite sagor och sånt.
Senare får man väl hoppas på att någon vill umgås med mig!


Nu är maten klar! Pus&Kranium

Mys

Älskar när solen lyser in såhär fint i min lägenhet

Alla hjärtans dag

Förmodligen årets mest överskattade dag (tillsammans med julafton), men jag har ändå haft det hemskt trevligt! Vaknade sådär skönt vid tolv-tiden, åt lite brunch i min ensamhet och sen tog jag med mig Malin och Sara på Avatar. Bättre sent än aldrig så att säga. Djävulskt bra film alltså, märktes inte alls att den var så lång som den var utan var bara jäkligt bra! Hade vart ballt att se den i 3D dock. Jag och Sara hann även med en sjukt romantisk middag med hamburgare hemma hos henne.

Nu sitter jag och halvkollar på Wallander och läser bloggar (bloglovin har förstört mitt liv NÄSTAN mer än Facebook).

Lär inte kunna sova inatt, så ska försöka få tag i lollo så jag kan sitta och pilla med en logga till deras guild. Photoshop plus natt är bra.

Nu ska jag.. vänta på att Wallander börjar igen efter nyheterna.

NATTINATTI

Lite natt och sånt

Jag har det så himla bra. Världens finaste och så. Saknar böghögen hemma, men så är det. Trivs så galet bra här!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon, eller.. jaaa, nu är det alla hjärtans dag, så jag Sara och Malin tänkte ha mys imorn! Asbra.
Kanske ska gå på Avatar och sen käka på Public.
Jag är sjukt trött men lär inte kunna sova på några timmar, känns värdelöst att posta ett inlägg där jag bara babblar, så jag slutar nu.


Bästa idag: Placebo. Just nu när det är natt är Blue American bästa låten med. MMMMH


Σάββατο

Lördag alltså.
Värd kväll igår! Trots två glas med rödvin på golvet och sånt. Ska försöka vara duktig och städa upp det idag, och diska! Och handla borde jag göra också.
Men det blir senare, nu har jag precis duschat och lär dra på ett avsnitt av Legend of the Seeker.


Pisspasspuss

Majs

Glömde påpeka hur avis jag är på alla jävlar som ska se hästpojken ikväll, 90 mil från mig. Jag måste vänta till sommarn.

Lugnet innan stormen?

Sitter nyduschad med ett glas vin :) Ska vika in lite kläder i garderoben, hitta nåt att ha på mig samt fixa smink och hår så är jag fit for fight! Hoppas på en kul kväll och så!!!!:D

Pus&Kranium

I've got a feeling!

Jag har bara en känsla av att det kommer bli en jävligt bra dag det här.

somnade hyfsat fort igår, inte vaknat så mycket, inte försovit mig, solen skiner, kort dag, party ikväll.

Är solen kvar efter samtalen med T6:orna så blir det nog en liten photosession! Awesome.

21:00

Är så sjukt duktig idag! Har diskat allt, städat allt och tvättat allt.
Frågan är vad man ska göra med resten av kvällen?! Börjar bli pissigt trött, men sömnen brukar ju inte riktigt vara på min sida. Får se hur det blir inatt!


Pisspasspuss

Torsdag

Lite seg i huvudet, ögonen rinner mer än vanligt, pissförkyld och sämst hals. LOVELY.

Frågan är vad man ska orka imorgon och så.
Strax till skolan för lite död & sorg, känns sjukt party

Kväll

Är trött men alldeles för pigg.
Bra kväll, bra folk.
Vill bara haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dagen

Ja , dagens planer blev väl inte riktigt som jag tänkt mig! Hade mest tänkt ligga i min säng och kurera hals + förkylning. Istället blev det kaffe, plump och folk hos Sara och sedan vidare till Valle för Slumdog Millionare. Ganska fett fint ändå.

Imorn blir det föreläsning vid nio, gruppa efter tolv och sen SLAPPAAAAAAAAAA. Ska försöka boka in en tvättid och kanske städa lite om jag orkar. Kanske hitta motivation att berätta om Hemavan.


LATER ON!

Tisdagsmys

Blev ingen föreläsning för mig idag. Dels kändes det som gårdagens med samma tema var ganska mycket mest babbel, plus att det inte blev många timmar sömn inatt heller. Det suger att sova ensam.


vi kör väl en liten Dagens;

vill ha: något att göra
klädsel: har inte orkat klä mig än, men det lär bli strumpbyxor, tunika och mössa som vanligt.
frisyr: Uppsatt nu, troligtvis mössa snart
låt: Akustiska versionen av John Mayer's Slow Dancing in a Burning Room
planer: Följa med Sara och kolla på en soffa
måste: Kanske städa lägenheten
bästa: Knäcka!
roligaste: En grej från tjuvlyssnat som dyker upp längre ner!!!!!!!! :D:D:D:D
dummaste: Trött och jättetråkig
misslyckande: Vara för trött för föreläsning
saknad: Hemavan
drog: Vatten
köp: Inte köpt nåt än riktigt vaaaaaaaaa
godis: Pinjekärnor! Rostade såklart
humör: Väldigt konstigt. Vet liksom inte.




Här kommer i alla fall nåt som fick mig att garva, I <3 Tjuvlyssnat.se

The The twilight of reason
Tunnelbanan, Stockholm
Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.


Nu ska jag gå och kolla soffa med Sara. Puss

Tröttjävel

Fortfarande ingen ork att skriva om Hemavan, alldeles för mycket! Så det får nog bli imorn.

Haft en bra kväll i alla fall. Bra människor och sånt där.
Och nu ska jag förhoppningsvis sova jäkligt gott innan föreläsningen vid halv nio imorn. Fiffi får bli sällskap såklart.
Tycker om min kudde hääääääääääääääääähäääääääääääää.


Puss och natti!

Visste ni..

att jag vill - ha ork att skriva om allt som hände i hemavan (ska bara fixa lite motivation, kan komma ikväll)
att jag har - det sjukt bra just nu?!
att min senaste kyss - var mysig i fyllan
att jag lyssnar mycket på - hästpojken
att jag funderar på - allt väldigt, väldigt mycket
att jag pratar – sjukt mycket när jag är alkoholiserad, men knappt alls nykter (förutom med dom jag känner)
att jag inte gillar – dålig musik
att jag avskyr när folk snackar - om sånt dom inte har nån koll på
att kärlek är – konstigt
att jag gillar – mössor
att jag alltid kommer att – vara jag (så mycket som det går vill säga)
att jag är förälskad i – kaffe
att sist jag grät var – av skratt i hemavan
att min mobiltelefon är – riktigt kass
att när jag vaknar på morgonen – snoozar jag och försover mig
att innan jag går och lägger mig – måste ha musik eller tvn igång
att idag har jag – haft föreläsning om socialpsykologi
att jag just nu tänker på - mycket
att i kväll ska jag – förmodligen sätta upp saras hyllor eller gå på hockey
att i morgon kommer jag – ha föreläsning vid halv nio :(
att jag hoppas – att det kommer vara mycket snö riktigt länge
att jag verkligen vill- att amanda och emma kommer hit NU!




Majs! Dags för matlagning

Hästpojken

Jag förväntar mig ingenting


Avfärd snart. Kommer bli KICKASS

Knäpp

Sitter seriöst och kollar på Paradise Hotel-finalen. Emma suger.

Måste ner och hämta laddare samt skriva ut hemma hos Malin.



IMORNIMORNIMORN


Kårleggggggggggggggggg

MÅSTE hitta mitt kårleg typ nu.
Men förutom det känns det ungefär -> :)

Cheap Monday

Tänkte bara gråta lite över hur mycket sämre Cheap Monday blivit på senaste. Gick JÄMT i deras kläder innan, och dreglade över varenda plagg jag inte hade. Och nu? Alla jeans ser likadana ut och det finns INGA INGA INGA morotsjeans. Jag undrar vart världen är på väg. Hittade dock ett par apsnygga från Humör, men de kostar dubbelt så mycket som mina förr morotsbraller, vilket känns ovärt då de jag har(söndertrasade efter fem år) är snyggare ändå.

KOM IGEN CHEAP MONDAY, GET BACK IN BUSINESS!!!!!!!!!!!


Idag har vi haft en föreläsning på engelska som var bra, sen drog jag och Malin på systemet, IMORN ÄR DET HEMAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Bra är bra

När man har det bra ska man verkligen ta vara på det. Jag har det så sjukt bra.
Men självklart tänker jag alldeles för mycket, oftast utan att erkänna det. Tänker för mycket på detaljer och konsekvenser. Borde verkligen sluta med det. Jag är jag och det är så det får vara. Och jag som är jag har det bra just nu, hemskt mycket tack vare mina fina vänner som stöttar, pushar och alltid finns där. Ni är min värld och jag skulle inte släppa er för något.
Så nu när jag slutar övertänka allt ska jag gosa in mig i min sköna kudde som luktar så gott så jag somnar lika bra som igår.



Harry Potter rules

Måndaggggg

Klar med allt plugg en vecka framåt, så JÄVLA SKÖNT!
Idag blir det hårfärgning och Lollo.

PÅ ONSDAG ÄR DET HEMAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. sinnessjukt pepp

Natt

Woho, tror faktiskt jag somnade innan ett igår! Det är pure awesomeness. Första gången på två-tre veckor typ, så ganska skönt. Känner mig till och med pigg.
Och jag är så sjukt peppad nu. Idag är det MÅNDAG, på ONSDAG ÅKER VI!
Jävligt fett.

Ska röra mig mot skolan för att gruppa litegrann.



Over n' out!
RSS 2.0