livet

SHIT vad jag är överpeppad just nu alltså. Det känns som att jag ska bubbla sönder!! Har så sjukt mycket att se fram emot och dessutom är uppsatsen klar, efter några kommentarer från handledaren.
För övrigt så ringde jag min bovärd idag, jag vet ju att ni mina fiiiina läsare är mina kompisar så ni har ju troligtvis läst på fesen hur katastrofalt mitt rum var när jag flyttade in på ped.gränd (känns som att förkortningen passar mig bra). Igår såg jag att bovärden skulle dra av 400 spänn för att det var så jävligt. 400 SPÄNN?!?!?! Så jag ringde, lät jävligt badass, hade gjort research innan och hört med en städfirma vad de skulle ta, vilket var 1700:-. Så jag bahhh; yooo dude, ge mig mer cäääsh len.
Det sa jag inte. Men nästan. Drog dessutom snyfthistorian om kissfläckar och djur/hö/damm-allergi. Han lät nästan lite ledsen för min skull, så han skulle höra av sig med ett nytt förslag. Känns skönt!
Nästa vecka och framåt kommer bli fint. Övik, förhoppningsvis gaddning, Sundsvall, Uppsala, Maskinen och Märsta. ROLLIN'! Och eftersom jag skaffat en trevlig grupp att skriva hemtentan med verkar det som att jag kan åka ner till Nässjö typ i slutet av maj så jag får några dagar hemma innan jag börjar jobba på finaste Hassela. HUR FINT ÄR INTE LIVET!?!?!?!?!?

Uppsatseeeeeeeeeen

Sanningen är att jag nästan är gråtfärdig, så jävla skönt. Nu ska jag ta en promenad i snöyran och hitta ett ATG-ombud!!

Välkommen till mitt liv.

Du får tro tro tro vad du vill vill vill men jag tror tror tror du vill in in in in i mitt liv till vilket pris som helst så välkommen till mitt liv, välkommen till mitt liv.
Äh, jag är så sat-trött på uppsatsen nu. Men strukturen börjar visa sig. Ska nog gå in och boka biljetter till maskinen så jag har något att se fram emot!

Pluggis

Jag hade något jättevettigt (?) att skriva för ungefär tio sekunder sen, men jag är ju en ganska förvirrad själ så det försvann.
Jag har i alla fall suttit och klippt isär ungefär 200 koder nu den senaste timmen, två senaste kanske? Ingen koll. Har pluggat satan hela dagen känns det som. Förutom när jag tog en paus och såg lite Narnia. Prins Caspian är en av de filmerna jag bör se i total ensamhet. Dels för att jag älskar Liam Neesons röst och blir rörd av ungefär allt, dels för att jag har en (nästan) hemlig crush på William Moseley samt för att jag kan alla repliker i filmen och definitivt måste säga dom högt.
Idag har jag dessutom hittat en till anledning till varför jag inte tycker om att bo på nedersta våningen. Jag satt och lyssnade lite på maskinen och började lite oförsiktigt dansa (vifta hysteriskt med armarna) när jag satt på fesen. Man har total insyn i mitt rum från ganska vältrafikerade gångvägar. Jag hade inte persiennerna nere... Jag måste bli en normal människa.
Förövrigt har jag rubbat min dygnsrytm totalt för typ 183e gången i år. Det hjälper nog inte så mycket att jag håller mig vaken med koffein på dagarna och sitter vaken av koffeinabs hela nätterna. Som sagt, jag måste bli en normal människa.
Hejdå!

Glad påsk och uppsatsskrivande

Hej alla glada!

Jag vet inte, egentligen borde jag vara alldeles för less på datorn för att skriva här, det är jag nog egentligen också, men jag skriver ändå!
Idag har jag suttit framför den här uppvikbara saken ungefär hela dagen, jag har haft två timmars matpaus fram tills ungefär nu. Andra saker jag gjort idag har varit flytta om i bokhyllan och sytt fast ett par knappar på en skjorta. Det är inte likt mig att vara så effektiv under en dag.


Men det har väl helt enkelt med min värdelösa framförhållning att göra, jag har gjort så mycket annat (fast vad?! typ jobbat, flyttat och hängt med Cajs) under tiden jag borde hållt på mer med uppsatsen, så nu sitter jag här och försöker gömma min stress bakom massor av böcker. Det är fint!


Lite synd dock att alla mina klasskamrater med tusen gånger bättre framförhållning spenderar påsken på respektive hemort med respektive familj. Jag har ju ingen att bolla med här uppe! Bollplank är definitivt något jag behöver just nu. Vet knappt vad jag gör känns det som. Men det går framåt i alla fall.


Sjukt tråkigt inlägg för övrigt, men jag vet faktiskt inte vad som är roligare i mitt liv just nu. JO, JAG VET!!!

Jag flyttade ju till Ålidhem i måndags, till ett litet korrisrum. Det finns sju rum här och jag har träffat en person. EN PERSON?!?!?! Var gömmer de sig? Jag tycker att jag är i köket heeeela tiden och hämtar grejer, fyller på vatten, diskar och andra saker som man gör i ett kök, men det verkar vara helt dött här?

Fortsättning på detta mysterium följer!


På tal om mysterium har jag förresten hört att mysteriet på Greveholm ska bli ny julkalender? Den ska jag se i så fall.


Nu babblar jag bara. HEJDÅ!

Umeå Open

Finfinfinfinfinfint!!!!!!!!
Jag kan inte släppa hur bra min kväll varit. Forever alone på Umeå Open, men med två riktigt bra band som gjort min kväll helt jävla asfantastisk. Jag tackar, bockar, niger & vadsomhelstar Slagsmålsklubben och Maskinen. Kan samtidigt säga att jag känner samma inför Den svenska björnstammen som jag såg igår.
TACK UMEÅ OPEN FÖR EN JÄVLA FIN FESTIVAL!
Det måste va' på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt. För om jag tar i för löst har jag förlorat allt imorgon bitti.
RSS 2.0