.

Nevermind me, nevermind me, I'll just cast shadows on your wall. I let myself down.

harry och rons hemliga romans?

Mr Gerenmark fick mig att börja fundera över hur jag faktiskt kastat bort mitt liv sedan jag flyttat till Övik. Jag har inte läst Harry potter en enda gång på ett och ett halvt år. Men i fredags körde jag igång igen och har nu snart läst ut hemligheternas kammare. Tyvärr har jag trean och fyran i resväskan som jag inte kommer åt förrän jag landat i Tandådalen. That sucks! Men jag köpte rock sound i Borlänge, så jag ska nog kunna klara mig :) Jag har bussar och tågat sedan klockan halv tio i morse och min rumpa börjar kännas som en träbit. I alla fall, det jag tänkte göra här på bloggen var ju självklart att dela med mig ett av de mer humoristiska Harry potter-citaten. Jag skrattar högt varenda gång jag kommer till den här punkten i läsningen : "Istället nöjde han sig med att krafsa ner några rader på en lapp till Ron:' låt oss göra det inatt. ' Ron läste meddelandet, svalde hårt och sneglade åt sidan på den tomma bänkplatsen där Hermione brukade sitta. Synen verkade stärka honom i hans beslut och han nickade." Ja, jag tycker att det är kul. Nu ska jag återgå. Hejdå!

bussfilosofi

Nu sitter jag på bussen ner mot Timrå för att hämta nya brädan. I öronen befinner sig just nu Biffy Clyro. Det får mig att sakna Hultsfred'08. Festivaldimman i blicken, pissljummen öl och bra musik. Hinka i sig för på kvällarna för att kunna sova i det svinkalla tältet som jag egentligen inte hittar till. Att träffa fantastiska människor och filosofera vid sjön med världens bästa nintendo. Ja, så är det. Jag saknar festival och jag tror att årets peace and love kommer bli helt förträffligt. Som en bal på slottet. Nästan.

Nattatänk

Jag känner att mogenhetspoängen flödar när jag kommer på mig själv att tänka:
"Alltså han är ju så snygg. Han är ju till och med snyggare än Ash!"

Yes, jag för en inre monolog om vem som är snyggast i Pokémon. Grattis Lina, det känns relevant för en universitetsstuderande på sitt 21a år. Verkligen.

Tycka-synd-om-mig-själv-dag

Idag är jag jättejättesjuk. Nästan. Jag har världens huvudvärk i alla fall, så förvänta inga stordåd.
Jag hatar att må dåligt för jag blir alltid så nedrans deppig då. Dagens depp-subject är ungefär jättefruktansvärt löjligt att deppa över. Jag skulle behöva en kram.

dålig rubrik

Idag har vi haft kursintro på termin fyra. För mig känns det helt galet och helt fantastiskt att jag faktiskt är HÄR, jag GÖR det här, jag KLARAR det här. När den här terminen är slut har jag klarat av över hälften av min utbildning.
Från att när jag flyttade till Övik för lite mer än ett och ett halvt år sedan tänka att "jag ska i alla fall försöka" till att känna att "DET ÄR KLART JAG KLARAR DET!". Det är fint. Hur fint som helst.
Självklart hade jag inte orkat vara här och fortsätta livet i skolbänken om det inte var för mina fantastiska vänner från både socionomprogrammet och övriga Öviksbor. NI ÄR FANTASTISKA OCH JAG HAR EN FANTASTISK DAG!
Jag åt nämligen frukost i morse.

,.sjsudldms

Eftersom mina vänner är så fruktansvärt upptagna (inte gillar hockey) så sitter jag i min säng och lyssnar på webradio istället för att vara på Olles med en kall öl. Studsar upp och ner, skriker och beter mig ungefär som jag gör på en livematch. Det är ju JÄVLIGT kul att sitta som ett mongo i sängen och inte få kolla :(

Don't you forget about me

Igår var en bra kväll med bra människor!
Jag och Veronica inledde kvällen med några glas vin, "vem där?" och "alfapet" (JAG VANN!!!). Efter det kom paret Wiitavaara/Jonsson förbi och joinade oss på något annat spel och ännu mera vin och hur mycket prat som helst.
Veronica lyckades bli bra lurig och gick och la sig, så vi fortsatte helt enkelt kvällen på Club W/J. Asnice! Där var det inget vin, men massor av prat och lite How I met your mother!
Brabrabra!

Nu håller jag på att laga lite mat, hittills har dagen kanske inte varit den mest produktiva, den har mest bestått av värdelöst TV-tittande och filmen Easy A. Filmen får många baggar av mig!
Hej!

:(

Hur mycket jag än ÄLSKAR att få nyhetsbrev från Boardstore.se (plus eleven, elf och allt annat mys) blir jag sååååååååååååååååå deprimerad. Det är verkligen blandade känslor när det kommer till nyhetsbrev och erbjudanden. Jag menar, JA, jag vill gå in och handla ALLA nyheter och JA jag vill gå in och få alla grymma erbjudanden. Men har jag råd? NEEEEEEEEEEEEEJ. Det gör så ont i mig när jag vet att jag inte ens får klicka mig in på sidan eftersom att jag vet att jag alltid hamnar i någon slags trans, lägger en massa grejer i kundvagnen och alltid är jättenära på att klicka på KÖP! (Ibland är det inte bara jättenära). Nu i januari vet jag att jag får typ 13000, MEN de pengarna ska gå till kläder osv som jag råkat beställa hem eftersom man fick betala i slutet av januari samt Hemavan, Tandådalen och biljett till Stockholm. Det här är inte okeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Finns det behandlningshem för oss som alltid råkar klicka hem saker vi inte har råd med?

Some of us

Jag har en hemsk känsla i magen och jag kan inte lista ut varför. Jag har mina aningar men jag vet inte varför det känns så här! Det är liksom någon kombination av oro, lycka, ledsamhet och förväntan på något sätt. Jag vet inte.
Det lär ju i alla fall bero på att juridiktentan är avklarad (igen) och det kändes så jäkla bra att jag kommer bli förkrossad om jag inte blir godkänd. Jag vet inte. ÅÅÅH. Ge ett svar nu. Det kändes så bra. Men juridiken är så svår och konstig. Jag förstår inte riktigt. Det finns så mycket paragrafer att ta av och nu efteråt sitter jag och inser att jag kanske inte tog tillräckligt. Eller tog jag kanske för mycket? Varför kunde jag inte hitta paragrafer jag vet finns och som jag vet att jag behöver?! ÅÅÅH, JAG HATAR JURIDIIIIIIIK.

Nu ska jag chilla en stund. Bota magen med en termos med kaffe, näsan ska få en dos otrivin och sedan måste jag sluta tro att jag lever hos mina föräldrar fortfarande. Det går inte bara att ställa disken eller slänga grejer och tro att de försvinner. Ikväll blir det en vindunk och skridskor med bästa Veronica, sen får vi se vart boxen leder oss.

Kan nog bli en bra kväll.

say whaaaaat?

EGENTLIGEN borde jag:
- Städa svinstian
- Diska Mount Everest
- Fixa korrigeringar i uppsatsen
- Plugga juridik
- Fila på mitt CV
- Sova i tid


Men nu ska jag på onsdagskalas med några snygga tjejer!

I'm not a robot

Varför kan inte min slemmigaste bo i Övik?! (Ja, Emma, varför i helvete flyttade du ÄNNU längre bort?!)
Har haft en sjukt bra kväll som inleddes hos Sarah & Isak med tangera, tjöt och sjukt mycket skratt. Vid tolvtiden drog vi till hotellet och hängde som coola katter utanför och snackade med gött folk. Efter en stund fick vi veta att vi var välkomna på efterfest, så då drog vi dit och hängde jävligt länge. Go kväll! Efter kvällens bedrifter samt ett (nästan) värdigt snökrig high-fivar jag mig själv och kollar på Pokémon.

Tonight

Vissa kvällar får en verkligen att fundera. Gjorde jag rätt val? Hur hade mitt liv sett ut om jag inte gjort det valet?

Kom just hem från Nico där jag spenderat en fin kväll med fina människor, närmre bestämt Robban, Danne, Nico, Jenna och Johanna. Helfint har det varit, och det har varit så kul att träffa mina grabbar igen. Vi sågs senast för mer än ett halvår sen. Det känns så bra att veta att de fortfarande finns kvar. Mina fina!

Nu blir det Pokémon.

New year, new look

Ja, relativt många visste i alla fall att jag skulle ta steget tillbaka mot den ljusa sidan idag. Men  vad många inte visste (jag och min frisör inkluderas också här) var att jag skulle bli av med braaaa mycket hår också!
Jag hade nog egentligen tänkt låta barret växa nu och ha halvlångt hår, men whateeeeefack liksom. All in!
Håret på sidorna försvann ganska brutalt samt blev vitt och luggen plus nacke fick behålla längden men bli mörk med ljusa slingor. Håret ska ju tillslut vara helt platina, men det dröjer en månad (egentligen, men jag orkar inte vänta) för att inte slita på håret. Så i slutet av veckan ska jag nog vara helblond igen i alla fall! Kommer nog kännas gött.
Ni får en liten sneakpeak här på bloggen, dock var varken jag eller mitt väldigt mångsidiga frisyr (kul att jag var tvungen att kolla upp vad det hette på svenska, kunde bara versatile) särskilt fotogeniska den här dagen.
Jag måste sluta äta så jäkla mycket clementiner, annars kommer jag vara ett eksembo snart.
Det bästa med håret är mångsidigheten; jag kan ha downhawk åt båda hållen, mohawk (ingenting som kommer användas så frenetiskt) och varianten av mohawk som inte är så brutal utan där luggen är bakåt och cool. Kan dessutom sätta upp en liten tofs! Awesoooome.




HEJDÅ

Gör som alla andra

Gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Klippte mig kort!

- Höll du några av dina nyårslöften?
Det var längesen jag slutade avlägga nyårslöften. Så jag höll nyårslöftet att inte göra något nyårslöfte nu!

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej, men på smällen :D

- Dog någon som stod dig nära?
Ja och nej

- Vilka länder besökte du?
Italien

- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?

Verkligen! Eller något jag har saknat halva 2010 som jag vill ha 2011.

- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
4e/5e juni, bästa och värsta natten

- Vad var din största framgång 2010?
Träning, skola, personlig mognad typ. Jag tror mer på mig själv.

- Största misstaget?
Ja, är man deppig gör man många misstag. Så det finns några stycken! Inledde dessutom det nya året med ännu ett misstag.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld! Jätte! Åh vad arg. Och blöder näsblod samt har allergi för jämnan.

- Bästa köpet?
88-paletten haha. LOVE IT

- Vad spenderade du mest pengar på?
Hyran... och öl kanske.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Någonting gjorde mig lyckligast i världen.

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Många, alla "phone house"-låtar och alla grymma låtar som gått varm i iPoden. Och Regina Spektor kommer från och med du alltid vara lite svårt.

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Men nästan gladare skulle jag tro. Eller jag grät nog mer i år, men jag tror jag var gladare. Jag har varit omringad av människor som är alldeles för bra för mig.

- Vad önskar du att du gjort mer?
Kämpat samt sovit

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Grubblat

- Hur tillbringar du julen?
Familjen, morbrors familj samt kusin med familj.

- Blev du kär i år?
Ja, det blev jag.

- Hur många förhållanden?
Jaa... inget?

- Favoritprogram?
Chuck!

- Bästa boken du läste i år?
Brisingr (av Christopher Paolini)

- Största musikaliska upptäckten?
All värdelös "phone house-musik" som trots allt är helt fruktansvärt underbara. Daniel Norberg är duktig. Sedan har jag faktiskt fastnat för de gamla snook-kollegorna Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray

- Något du önskade dig och fick?
Ja, mycket!

- Något du önskade dig men inte fick?
Verkligen. Det kan man säga.

- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Åt bästa smörgåstårtan tillverkad av de bästa, skrev tenta med sjukt bra resultat, hämtade lilsis på stationen i Övik, förkrökade hemma hos mig, käkade samt skön utgång på Olles

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, det finns det.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Som Emma sa: Mig själv. Men så har det varit ett tag nu.

- Vad fick dig att må bra?
Mina allra finaste som stöttar mig i alla lägen och som alltid har en axel att luta sig mot.

- Vem saknade du?
Vänner, familj och någon jag inte borde sakna, men fortfarande saknar.

- Årets hetaste kändishunk?
Logan Lerman! Och självklart William Moseley också.

- Årets största kärlek?
Gymmet (största nyfunna i alla fall!)

Forgot!

En klänning lyckades jag ju pressa in i det priset med :)

Shöppdagen

Har haft en skitgo dag med mitt finaste slem! Har varit riktigt nice. Vi har hunnit vara i Tranås, Jönköping och slutligen hos Hanna, dessutom har vi (jag) tankat ur en bensinpump för lastbilar och fylla på luft i däcken (first timer!). Jag kan ju tala om att snubben på preem var mäkta imponerad över att jag fick in lastbilsmunstycket i en vanlig familjevolvo!

Nu ska jag berätta vad jag köpt. Dagens, eller nej, ÅRETS (jag vet att vi bara har haft några dagar än, men i slutet av året kommer samma åsikt existera) bästa köp upplevdes idag dessutom. Helt gött.

En mössa
Två par strumpbyxor
Två långärmade, lite tjockare tunikor (den ena hade en räv på!!!!!!!!!!!)
En t-shirt
Ett par shorts (för små, men nu jääävlar gymmet, snart kommer jag)
En handväska
Ett par jeans
Årets köp alltså. Ni som känner mig vet att jag 2005 köpte ett par fruktansvärt älskade byxor från Cheap Monday. Problemet med dessa byxor är att det nu några år senare syns hur älskade de är, de sitter knappt ihop längre. Mail har gått till Cheap Monday och jag har frågat om det finns kvar. Nej. FÄÄN. Men JOOOO säger jag, de finns och jag har köpt dom. Så nu har jag ett helt och nytt par av mina favoritjeans. UNDERBART!
Fem hårband
Ett par stay-ups


Och priset för kalaset? Jo, det gick på hela 360 riskdaler. DET kan vi kalla sweet för en stackars student som lever på knäckebröd och nudlar.


Nä, nu ska jag kolla på My one and only så jag får dregla lite på mitt lilla lamm Logan Lerman.


Puss och majs!

Cyanide and happiness

Har haft en kanonkväll med Nässjös Finest. Gamla minnen och nya upplevelser har pratats och diskuterats precis som vanligt. Jag är så glad att jag har er! Men jag måste väl tycka att det saknades lite Linn och Cajsa samtidigt.

Nu ska jag krypa ner i min totalt obäddade säng och kika på Narnia! Jag har sett fram emot den här filmen sååååååååååååååååååååååååååååååååååå länge.

All I know is I'm quite not ready to let go of this past year, I've got so much to show. One more month and all I need is a sign from you that you think of me, if you don't, then please just say so. 'Cause all I do is think of you.
RSS 2.0