Bandy, bandy

De båda senaste dagarna har jag varit uppe och hängt lite i Nässjös nya bandyhall (Stinsen arena), rätt schysst faktiskt! Igår kollade jag och Sandra på en herrmatch och idag var jag uppe och kollade när damerna körde en träningsmatch mot P16. Sandra fick hänga första dammålet NÅGONSIN i den nya hallen, det är ju rätt coolt.

För övrigt blev jag mer sugen än någonsin att börja träna igen, så det blir nog att gå ut till förrådet i veckan och se vad jag kan plocka med mig upp till Umeå. Såg på skolan för någon vecka sen att de kör lite på kul någon gång i veckan, så nu är det dags! Världens bästa sport och världens bästa motionsform.
Mina fötter kommer vilja döda mig efter att knappt ha åkt skridskor de senaste fyra åren... Men det blir fint!

Nu är det en vecka kvar i smålandet innan jag åker norrut igen, så jag ska försöka hinna göra saker jag inte gör hemma. Typ baka bröd. Ska bli kul!

Nu ska jag kolla på Williams lista och sova. Pus & Kranium

Att plugga

Hejjj!
Jag har suttit hela dagen och varit på väg att plugga, det har gått sådär! Har i alla fall fått lite gammalt smink och sån skit rensat!

Veckan består av konstant plugg, så det känns ju halvtråkigt, men det är ju inte så mycket folk uppe just nu så det är helt okej! Dessutom verkar åtminstone två av tre uppgifter väldigt intressanta och kul att göra så det blir nog bra. Sen avslutas ju veckan med Camillas inflyttningsfest också.

Gud vilket tråkigt inlägg. Ville bara skjuta upp plugget några sekunder till. HEJDÅ!

Under construction

Fipplar just nu med sidan! Så vet ni varför det kan se skumt ut!

Att fixa sin blogg

HEJ!
Vet ni vad?
Jag funderar på att faktiskt börja bli lite mer seriös på blöggen! Det låter väl kul? Eftersom att alla har skittråkiga liv och definitivt vill gå in och läsa om mitt!

Problemet då, jag är urkass på att trixa med HTML och sånt och skulle vilja fixa till helvetet innan jag börjar använda den igen, den är ju så satans emo.

VI FÅR VÄL SE VAD JAG HITTAR PÅ! Nu ska jag iväg och handla så jag kan göra gomat och myskväll!
RSS 2.0