EOjasf

Jag har något så fruktansvärt ont i knäna! Jäkla tvillingbröder.
Först skulle jag tävla med Annika om att bära Dennis längst, så jag valde SJÄLVKLART att springa för att vinna, helt plötsligt gör han ett utfall framåt. Innebär?  Att jag trillar på knäna. Tack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Andra gången skulle vi gå till hamnis och då gick jag med folk plus tvillingbror till Dennis, så det var väl tvillingpower att få mig att trilla.

Jag svamlar. Natti

Felix Felicis

Saxat från Wikipedia (med en eller två ändringar):
Felix Felicis
är en verklig trolldryck i verkligheten om Harry Potter. Den som dricker trolldrycken får känna sig extra tursam under ett antal timmar.

Trolldrycken är mycket komplicerad att brygga, och det tar sex månader att brygga den. Trolldrycken kan lätt misslyckas, och har i sådana fall förödande konsekvenser.

Felix Felicis ser ut som smält guld då den står för kokning, stiger droppar av brygden uppåt, men ingenting spills.


Ja, detta är alltså vad jag misstänker att min älskling Harry hällde i min pumpasaft imorse innan jag fick frukost på sängen av honom. Han är så go!! :)

Anledningen till att jag tror detta är självklart att jag har haft en så lyckosam dag! Det började med en niceig frukost serverad av ponken själv. Sen drog jag till gymmet och hade ett riktigt gött pass med armar som jag avslutade med benpressen, jag ska upp till 120!!!
Efter det hade han lagat mat när jag kom hem och sen gick jag till skolan och lämnade honom själv igen. Vad är det första jag får veta i skolan? ATT JAG KLARAT JURIDIKEN! Det kan ha kommit en eller annan tår (snarare en störtflod) när jag fick veta och verkligen se det framför mig.

Nu sitter jag i skepnaden av mr P och väntar på att lollo ska ringa. Dessutom lyssnar jag på Harry and the Potters. Det är ju trots allt på grund av Harry jag haft denna tursamma dag.

Säljsekten The Phone House

Eller?
Jag saknar att stå ute och sälja, jag saknar att ha grymma kollegor och få pikébränna.
I dokumentären var allting enbart riktat mot det negativa i yrket, bara de personer som har haft en dålig arbetsupplevelse var med. Visst, jag tjänade ungefär noll, men det var ju för att jag inte var bra som säljare (mamma anser att jag fortfarande är hjärntvättad). Min TL var hur grym somm helst och hon brydde sig om teamet och kom alltid med goda råd om man hade en dålig säljdag. Sen kanske de andra nissarna som arbetar som TLs i andra team är helt bäng, men dra inte alla över samma kam liksom.

För er som vill titta:
http://svtplay.se/v/2321760/dokument_inifran/saljsekten
Ha det nice!

En prostituerad soluppgång där jag blickar ut

För det mesta brukar jag ganska ständigt hata min lägenhet. Hur elementet aldrig kan fungera som det ska, hur det blir stökigt på två sekunder när jag lever på 24 kvadrat och hur dålig isoleringen är i förnstrena vilket gör att jag hör ALLT ljud utanför.
Men dagar som den här, när jag sedan klockan elva idag på morgonen bara legat och myst med Harry och en strålande sol som skiner in genom fönstret med snötäckta hus och, glimtar av havet och väldiga berg (typ i alla fall) kan jag faktiskt inte klaga det minsta på mitt läge. För läget på lägenheten, det tycker jag om.

Jag svamlar, måste äta något! Håller på att koka den fina pastan jag fick av Fludi som jag inte velat öppna, men med tanke på att pasta inte heller håller för evigt ska jag göra det nu!


Gryningspyromanen

Jag är trött. Jag är less. Jag är omotiverad. Jag är stressad.

Min lägenhet ser ut som skit på grund av ovanstående faktorer. Jag orkar inte ta tag i något.
Jag har tagit åt mig alldeles för mycket än jag klarar av egentligen, med STUNG, tjejjouren, studentambassadörsjobbet och allt. Men jag VILL. Jag vill alltid så mycket. Men nu ska jag kämpa tills jag går sönder.

Egentligen är väl juridik-tentan grunden till allt jag känner. Om jag vet att den är klar och bortgjord och godkänd skulle jag kunna känna mig lugn fram tills nästa gång i alla fall. Men det kan jag inte nu. Jag är så trött på allt och jag är bara ledsen. Jag måste verkligen komma iväg och träna i dagarna, annars går jag väl under. Måste få ut lite av alla jobbiga känslor. Jag vet inte vad jag ska skriva, var bara tvungen att ordbajsa lite innan verkligheten skriker åt mig att fortsätta med mitt liv igen.
Det känns så mycket lättare att bara sitta här och sjunga med i allt Daniel Adams-Ray sjunger. Han förstår mig.


Jag vill kramas och kyssas men du vill bara knulla mig.

I'm back!

Jag är ledsen mina kära bloggläsare, men yours truly har faktiskt ett fruktansvärt hektiskt schema för tillfället!

Hemavan i tre ord: Förträffligt, awesome, galet.
På riktigt. En sinnessjukt bra jävla resa och så sjukt mycket fantastiska människor jag fått träffa och lära känna. Sjuka finanr och fina finnar och finnar som kan dansa. Skåningar med fina leenden och sköna stug-kompisar.
Det är svårt att hitta ord för en så fantastisk resa.

Nu är jag just hemkommen från en kväll med mitt kära STUNG. Det är stört tråkigt att jag blir tvungen att lämna till hösten. FANTASTISKA MÄNNISKOR. Stort gilla. Vi har varit och käkat på Mamma Mia samt varit i lokalen och kört lite lekar. Sjukt bra. Verkligen.
Dock kunde jag inte fortsätta kvällen med mina kära på grund av att jag har tenta imorgon. Jag kan nog inte ens beskriva hur mycket jag hatar ALLT som har med juridik att göra...

För att vara gullig mot lilsis Sofia uppdaterar jag lite mer än den sena timman ( HALV TOLV EN FREDAG!?!?!) tillåter.

En sak. Bara för att jag just diskuterade ämnet med Veronica.
Jag är fan alltid i mitten. Jag är så JÄVLA trött på att vara i mitten och ha 82640842 olika intriger runt mig hela tiden. VÄX UPP och lär er att bara kunna vara med varandra allihopa för fan. jag är så trött på att vissa av mina vänner inte ens tål attt titta på varandra. Visst, jag ska inte vara den som moralpredikar, jag har också varit där. Men jag är trött på att bara få höra snack från alla håll, hålla på all jävla information och inte säga ett knyst. PRATA MED VARANDRA.

Jag är sur. För att om jag missar den här tentan igen så vet jag inte vad jag gör. Hoppa av? Inte värt att fortsätta lägga ut tiotusentals kronor till om jag inte kan få en examen. Jag är bitter och negativ och LÅT MIG VARA DET.


Jag förstår inte logiken i att jag ska kunna sova på Hamngatan ikväll. Värdelöst isolerade studentlägenheter en fredag-fest-natt. Lycka till.

Hej

Kopierat

Snabb update på de senaste händelserna i mitt liv:
Mellan den 23e och 27e januari befann jag mig i Hemavan med min kära familj och lite släkt. Vi hade det hur bra som helst! Jag hann shoppa en ny hjälm och nya brillor, tur var väl det, för sista åkdagen landade jag med huvudet i backen och fick en förmodad hjärnskakning.
Hemresan därifrån var inte riktigt lika kul som  veckans åkning, tåget från Gävle till Sundsvall var nämligen två timmar försenat, vilket innebar att jag kom hem till Övik nästan tre timmar för sent.

Efter det har jag precis haft en helgrym helg! Eriks kompisar från Sundsvall var uppe och hälsade på och det har blivit många sena nätter nu. Men roligt har vi haft, även om jag misstänker att jag börjar bli lite gammal.

Nu i veckan har vi mest pluggat och jag har försökt packa med mig allt som ska med till Hemavan, nästa skidresa med avgång IDAG! Dessvärre har jag fått någon tråkig allergi som låter mig se ut om ett litet mysmongo som har gråtit. Riktigt röda och svullna ögon. Inte okej...
Men jaja, Hemavan blir nog asbra även att jag igår fick reda på att min roomie Jimmy måste stanna hemma :(((((( .

Cykla lugnt!!!
RSS 2.0