En helt ny karriär

Jag tror att hela världen skulle avguda mig om jag skulle blogga mer när jag är trött. Jag är helt fantastiskt rolig när jag är trött.
Borde starta en humor-kvälls-blogg!

hocki

Ligger i sängen med radiosporten och sportbladets nya hockey-app. Kul att jag upptäcker det efter halva säsongen. KUL ATT JÄVLA SÖDERTÄLJE GÖR JÄVLA MÅL . DÖ

hej-hå

Jag har så mycket planer och jag har så mycket saker som ska göras att jag kastas in i någon tornado av förvirringar och glömmer bort vad jag gör.
Det är så mycket som ska in uppsatsen, men jag har så mycket idéer att de på något sätt kraschar och bara landar på marken. Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Måste verkligen boka datum för ALLT nu.

That's what she said

Du är vild och galen och för ung! Vänta, snart är det jag som är kung!

So you think you can tell heaven from hell?

Jag tycker verkligen om den här funktionen på bilddagboken.se där man kan se vad det var man gjorde för ett år sedan. Inte för att jag akut behöver veta vad jag gjorde då, utan för att det är oerhört roligt att se hur pass mycket jag förändrats. Sättet att skriva och allt sådant, det är verkligen galet olika från förra året vid den här tiden.

Jag tänkte egentligen inte blogga för att berätta det, jag tänkte egentligen inte blogga alls. Men eftersom jag är fruktansvärt omotiverad tänkte jag berätta lite vad som hänt sedan jag for ner till Nässjö!

Första kvällen spenderades med familjen minus bröder. Vi åt gott och vi drack gott för att sedan hamna i soffan och se en film.
På lördagen var det mer aktiviteter på schemat, jag skjutsade runt på syster och mig själv, kvällen avslutades sedan hemma hos Sarah och Isak för att fira att våran Nathis blivit (blev dagen efter) 20. Det var en hemskt rolig kväll med mycket skratt, tangera och prat på alla håll och kanter.

Från och med då har jag ungefär ingen koll på vilka dagar vad hände, men jag vet att jag bland annat hann åka till jönköping två gånger; ena gången för att hälsa på bror med flickvän och andra gången för att hämta upp våran kära Emma samt handla in det sista innan julfirandet skulle börja.

I fredags var det ju dessutom julafton, det var mysigare än på många år I must say. Lagom mycket släkt och så. Vi har bantat ner släkt de senaste åren nu haha, i år hade vi inte fått plats allihopa! Så det var bara min familj, min kusins familj på tre, samt mammas brors familj. Supermysigt!
Jag hade varit hur snäll som helst i år tydligen; multi-skrivare, finaste strumpbyxorna från happysocks.se, My Chemical Romances nya skiva samt en biljett till konserten i mars. Det gjorde mig ungefär gråtglad haha. Dessutom fick jag en snygg bag som jag kan ha när jag tränar eller åker bräda. Skitbra.

På juldagen åkte jag med familjen ut till Hestra för att träffa släkten på pappas sida. Vi anlände till fasters nya hus som var jättefint och mysigt. Där blev det god mat (synd att jag var allergisk mot det mesta haha) och lite julklappslekar. Dessutom fick jag födelsedagspresenter av mina båda fastrar :) Efter Hestra lyckades jag ta mig till Annelie, självklart efter akut näsblod i bilen, och dricka lite morgan och öl för att senare dra till hotellet.

Jag kan bara tycka att det har varit en hemskt bra julhelg och en väldigt bra första vecka på min Nässjö-tripp! Nu vill jag hinna träffa lite mer finfolk, åka till Tranås och åka till Isaberg, träffa mer släkt och fixa frippan!


Nu : PLUGG-MODE ON

.

Jag ligger och har ryck på grund av kylan men måste trots det medge att jag haft en förjävla fin juldag!!!!!!!!

Dag 22, 23 & 24

Dag 22 – Mina rädslor
Att vara ensam. Jag är seriöst skiträdd för det.

Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Druckit alkohol på allmän plats och skjutsat på cykel. Kan hända att jag missat enkelriktat en gång...

Dag 24 – Min nuvarande kärlek
Som alltid - Harry Potter


MEHHHERY KREZTMAZ

Dag 21

Dag 21 – Det här får mig att gråta
Det är några saker!
-Vissa filmer
-När jag blir meningslös
-Att prata med mamma (det är hemskt, men jag har jämt så dåligt samvete över hur jag betedde mig när jag var yngre)
-När människor är långt bort
-När människor sårar mig eller när jag sårar andra
-När jag är JÄTTEarg
-Ibland (inte så ofta) när jag får ont
-När jag skrattar
-När jag är glad
-När jag vet att jag kommer sakna någon
-När jag har allergi
-När någon slår mig på näsan
-När jag petar mig i ögat
-När jag får smink i ögat
-När jag slår i tån

Nu orkar jag inte komma på mer

Dag 19 & 20

Dag 19 – Min absoluta favoritlåt
Det är svåååårt! Finns så många. Kom på en idag som jag verkligenverkligen gillar asmycket, tänkte till och med att "det här är min favoritlåt!". Men kommer jag ihåg det?`NEEEEJ. Jag är så förvirrad. Så jag vet inte. Kanske återkommer.


Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Min bror! Det skulle vara fruktansvärt kul eftersom att vi har ganska olika personlighet. Jag vet att folk inte tror mig när jag säger att jag är en lugn person, men joooo, i jämförelse med den efedrin-bomben så är jag sinnessjukt lugn. Dessutom skulle det vara kul att se hur det känns att vara bra på så mycket som han är!

Dag 17 & 18

Det är ju ändå mitt mellan dagarna så jag kör!

Dag 17 – Mitt favoritminne
OJOJOJ! Hur kan jag välja ett av alla minnen? Jag minns ju tyvärr inte så mycket från när jag var litet. Men något kommer jag ihåg! Första gången jag riktigt fastnade för en bok. Den handlade om en slavflicka och var någon serie tror jag. Träl kallades det i den boken. Och jag som älskar att fastna i böcker måste ju ta det som ett favoritminne.

Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Vad har jag inte gjort?! HÄHÄ. Nä, men... Jag har gjort en del sjukt. En del nykter en del inte så nykter. Men det sjukaste (typ mest pinsamma i alla fall) var väl när jag var ung och dum och trodde att jag kunde hantera alkohol. Tio minuter spyr jag ner halva golvet på pigalle och är påväg att bli hemskjutsad av polisen. Där får man ju tacka mammas kusin och BBkompisens far för att de körde hem mig istället. Fy.

Bussbloggarn

Hej mina fina fiskar! Trots en ganska hektisk morgon känner jag mig glad. Det kom nog mest när jag satte mig på bussen, lite musik i mina fina lurar och en helt fantastisk avhandling som redan hjälpt mig väldigt mycket med min uppsats. Om allt går enligt planen i helgen ska jag försöka ta mig till brinell samt central för att göra enkätundersökningar, jag är skitpeppad. Det innebär lite mer arbete från min sida när det gäller analysarbetet, men mindre läsning av rapporter och artiklar! Hur kul som helst. Nu sitter jag på bussen till Sundsvall. Strax framme, så jag säger hej för nu! Pusssssssssss

Dag 16

Dag 16 - Det här är jag beroende utav
Jag är högst beroende av min älskade lur Desire, min dator, att kolla mailen, att skratta och musik!

Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg och snart så flyger du bland stjärnor

Jag hatar verkligen hur mycket jag saknar dig. Nu har jag haft... en av de bästa kvällarna i Övik. Gott sällskap, go musik, mycket folk att bara... titta på och försöka lista ut deras historia. Men nu i ensamheten blir allting alltid lite svårare och jobbigare. Så nu ska jag städa.

Dag 15

Dag 15 - Mina drömmar
Nattdrömmar eller? Jag kör på det.
Mina drömmar är heeelt sjuka oftast, brukar vara skitknasiga. Ibland på ett bra sätt ibland sämre.
Av någon anledning har jag en förmåga att ganska ofta drömma om dinosaurier. Mest en T-Rex. När jag var yngre kom han alltid och gick i området och trampade sönder hus och sånt. Nu är det oftare att jag är på en sån här oljegrej, oljeplattform? Och så kommer en T-Rex och tuggar i sig hälften och sen trillar jag ner i havet, så vaknar man av sånt jäääävla sug i magen. Läskigt.

hej

Sparris undrade vad jag hade gjort idag, så då kan ju alla andra intresserade få läsa med! (Han svarar inte längre:( )

Idag har jag varit i skolan, fick springa ut två gånger från min egen redovisning för att nästan spy och svimma, sen har jag arbetat med kommentarerna på den delen av uppsatsen som är klar, och så har jag skrivit hela empiriavsnittet. Dessutom har jag tömt vattenlåset och rengjort duschhålet. Jätteäckligt!

Dag 14

Dag 14 - En sak jag ska göra innan jag fyller 30
Jag ska göra mycket innan 30! Bli klar med socionom är närmsta målet, sen ska jag till Kanada och jobba ett tag och sen ska jag bosätta mig i huvudstaden!

I've got a couple of things I really need to say



Kom hem nu <3

Dag 13

Dag 13 - Det här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Jaa... Att göra folk svartsjuka är inte riktigt min primära hobby... Men... På Siesta gjorde jag det en gång!!! Det kom en snubbe och så började vi snacka Harry Potter. Han sa att han var bäst och att ingen kunde Harry Potter bättre än honom, så jag utmanade honom på en enkel duell helt enkelt. Hans frågor var skitlätta och han kunde inte några av mina. Alltså gjorde jag honom svartsjuk när jag kunde mycket mer om min älskade Harry P.
Så vad vet ni? Vilket träslag har porten på Hogwarts? (OBSOBSOBS, enkel fråga, OBSOBSOBS)

.

Vart tog du vägen?

Dag 12

Dag 12 - Mina ambitioner
Den största ambitionen jag har är väl på något sätt lite nördig.
Men det är att i framtiden få jobba med människor och få folk att må bättre, helt enkelt göra världen till en lite bättre plats att vara på. Min ambition är att jag ska under hela mitt liv klara av att ta itu med sakerna som kan göra mitt jobb väldigt svårt och ohanterligt så att jag får fortsätta göra det jag tycker om tills jag dör. En annan ambition fler år framåt är att bo i en lägenhet i Stockholm med någon jag tycker om väldigt mycket och göra mig redo för att adoptera två asiatiska grabbar som jag ska tvinga spela hockey i Djurgården. Dessutom ska jag ha en båt och en väldigt fin bil. Plus att jag ska ha en hund. Och en orm. Men det är mål för mig, och eftersom att en ambition (enligt mig i alla fall) är ett mål som är svårt att uppnå så ja, alla de där grejerna blir svåra för mig.
Jag babblar och jag vet inte varför. allt är skitosammanhängande. Men jag har ingen bra dag idag så jag fortsätter plugga istället.

Dag 11 – Detta ångrar jag

Dag 11 – Detta ångrar jag
Jag ångrar ganska mycket. Mest ångrar jag saker som jag låtit andra göra mot mig, eller de saker jag har gjort mot andra. Jag ångrar människor kan man väl säga. Jag ångrar att jag lät mig själv tycka om någon till den graden att det kunde göra riktigt ont.

anger management

Imorn ska jag gå ut och sätta en jävla pinne i fläkten som håller mig vaken. MECA, YOU SHALL PERISH!!!!!!!!!

Dag 10

Dag 10 - Det här saknar jag
Jag saknar jättemycket.
Jag saknar att vara liten och inte behöva bry sig om något.
Jag saknar att spela bandy.
Jag saknar att spela innebandy.
Jag saknar att få vara oansvarig.
Jag saknar mina vänner som inte finns här i Övik.
Jag saknar att slippa laga mat.
Jag saknar vårterminen.
Jag saknar att tycka om någon.
Jag saknar min familj.
Jag saknar Amandas hundar.
Och jättemycket mer. Jag saknar så mycket! Och jag vet att så mycket av det jag saknar kommer aldrig mer hända.

.

Jag älskar The Ana Gina Show, jag älskar killar som pratar Stockholmska och jag hatar att inte kunna sova. I'm out

Dag 8 & 9

Dag 8 – Ett pinsamt minne
Haha, jag har sjuuuukt många pinsamma minnen. Jag trillar, klantar mig och säger totalt fel saker ungefär jämt. Så jag vet inte riktigt om det går att välja, det finns för många!

Dag 9 – Min första kärlek
Har jag varit kär? Vet inte.
Vem var i så fall min första kärlek? Tror jag vet.
I så fall vill jag nog inte prata om min första kärlek.

Dag 7

Dag 7 - Min bästa vän
Oj... Den här var svår! Jag har ju så många som ligger väldigt nära hjärtat. Så jag byter ut det till:

Dag 7 - Mina bästa vänner
Det känns ju inte helt okej att börja lista folk här, men däremot kan jag tala om vad mina bästa vänner har för kvalitéer! Om du någon gång försöker kvala dig in alltså. Vi kan börja från början.

Vissa av mina vänner har jag känt fruktansvärt länge. Faktiskt så pass länge som arton år. Det är ju helt sjukt. Det jag tycker är viktigast hos en bästa vän och som alla mina bästa vänner är (okej, nu lät det som att jag har typ 50 BFFs. Det stämmer inte. Men hm... jag ljuger nog inte om jag säger att jag har tio. Men hur skulle jag kunna ha bara en när jag känner så många bra personer?), det är att de är ärliga. Mot mig och mot varandra och mot sig själva och mot alla andra. Jag vet att i vissa situationer är det inte hållbart att tala klar sanning, de med föräldrar vet nog vad jag pratar om. Men att kunna vara ärlig mot sig själv och veta varför det inte alltid går att vara ärlig mot andra, ja, då är du i alla fall ärlig mot någon. Nu pratar vi inte om att vara oärlig och ljuga för sin egen vinning, utan snarare om att skydda de man älskar.

Dessutom MÅSTE jag kunna ha kul med mina bästa vänner. Ni vet, man har ju bekanta, kompisar, vänner och bästa vänner. Bästa vänner ska man kunna skratta med, prata seriöst med, vara HELKNÄPP med (det är viktigt för mig, för det händer ibland) och man ska bara kunna vaaaaaaa och ha det bra. Utan att egentligen göra något.
Jag måste veta att mina bästa vänner finns för mig i alla situationer. Och det vet jag att de gör.
Även den bästa vännen som jag inte träffat sen i april för att hon befinner sig i utlandet och lever sin dröm, och den andra bästa vännen som jag inte heller träffat sen dess. Jag vet att de finns. Det har de alltid gjort.

Jag ställer ju inte bara krav på mina bästa vänner, utan för att jag ska se mig själv som en bra vän måste jag själv uppfylla alla kriterier också. Jag försöker alltid, men ibland är det svårt. Jag är världens sämsta på att plocka upp telefonen och ringa någon jag saknar även om jag tänker på personen hela tiden (kaaaaan ha nåt med telefonfobin att göra).

Ja, en bästa vän ska nog vara lite som det här inlägget. Seriöst, knäppt och ärligt.

Man of a thousand faces

Hääääei bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeeehn!!!!! (Borde börja skriva på det viset. Det känns så jag på nåt sätt...)

Nä, men HEJ!!!!! LÄÄÄÄGET VAVAA?! (Mer jag.)
Idag har jag pluggat aaaasmycket även att jag somnade runt fem-sex inatt. Dessutom har jag även hunnit gå på ett STUNGmöte och varit på yoga, det var skönt!
Och inte nog med det! Jag blev skiiiiiitnöjd med mina ögonbryn för en gångs skull idag, så därför ska ni  få se!!!! Spännande va?


Synd att jag ser så skum ut bara hääää. men det är jag idag.
Nu ska jag ner till Sara för lite götta och sen blire upp och plugga igen tror jag.
Fast juste!!!! Mer info; jag har stickat en mössa som matchar min gryffindor-halsduk! KOLLA :D::D



Jag är lite övertrött

Hejhejhej!

Dag 6

Eftersom jag är världens sämsta på att sova kan jag ju lika gärna göra det här.

Dag 6 - Vad är kärlek?
Enligt mig är kärlek jättelurigt! Jag tror att det kan se ut på väldigt olika sätt hur kärlek uppstår mellan människor. Jag tycker att det är något som är krångligt jobbigt, pirrigt, nervöst, "underbart" och något som gör fruktansvärt ont.
Så tycker jag att kärlek är.

Dag 4 & 5

Råkade visst att glömma bort dag fyra, och nu är det ju typ i mitten av båda dagarna (enligt mig) så jag fixar det!

Dag 4 - Det här stör mig
Åh, det är mycket som stör mig!!!! Just nu är det mest störande faktiskt att allt som har med B-uppsatsen har varit helt upp och ner. Datum, tider, inlämningar, förseningar, litteratur, intervjuer. Ja, you name it!
För er skull skriver jag inte allt som stör mig, det skulle bli långt!

Dag 5 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

En relativt nytagen bild i alla fall, i logen på Merry Can innan eller efter jag hade fotat clownen Karil!

Faktapunkter då: (Jag tolkar det på mitt sätt)
- Har prickiga naglar för tillfället.
- Är glad så ofta jag kan.
- Tycker om öl. Väldigt mycket.
- Tycker det är roligt att laga mat och baka, men är inte något direkt proffs. Ibland blir det lite för spännande!
- Har världens snyggaste jacka.
- Har världens bästa vänner.
- Är galen i mössor. (Stickar en ATM)
- Tycker att det här är svårt
- Dricker inte läsk om det inte ä Cola tillsammans med Captain Morgan.
- Sover dåligt.


Jag vet inte... Det där blev knäppt! Men jag orkade inte riktigt (Förlåt Sis)


Hej!

Dag 3

Dag 3 - En rolig kväll
Här antar jag att tanken är att jag ska välja en. Men hur då?! Jag har haft en hel drös av roliga kvällar genom åren... Allt från galna fester till hysteriskt roliga trötthetsanfall en vanlig veckodag. Jag tycker verkligen om att skratta och försöker därmed göra det så ofta jag kan, så det är ett svårt val!
Jag har ju som jag tidigare sagt världens bästa vänner.
Men nu kom jag på en kväll som var rätt kul! Det var när min familj och familjen Levander var i Stöten, det var våran första "riktiga" skidresa. Jag och Clair kan väl ha varit runt fjorton bast kanske. Vi och grabbarna gick och fikade på ett mysigt café, sen minns jag inte mycket mer än att alla sitter och skrattar så vi inte kan få luft. Varför? Jag vet inte. Men säg "Isak min bror" på engelska så tror jag att vi har ett ganska relevant svar. Eller i alla fall en del av det! Självklart var det ju Clara som skulle säga det eftersom att Isak faktiskt är hennes bror. Och dessutom har de en kul dialekt.

Dag 1 & Dag 2

Dag 1 - Presentera mig själv
Helt ärligt funderar jag på att ge upp det här dumma infallet på en gång. Men jag vet att Suffe skulle gilla det, så here it goes:
Linaee står i princip för Lina Eriksson. Det fanns inte bara linae, så jag la till ett extra! Azum. Ja, jag är inte tonåring längre, imorgon har jag faktiskt varit fri en hel månad. Jag chillaxar och pluggar socionom i Övik, hit flyttade jag för snart ett och ett halvt år sedan. Vem vet, det kan hända att jag blir kvar! (Förlåt Stockholm)
Jag älskar snö och kyla, jag är lite för bra på att göra av med pengar, jag får lätt dille på saker (just nu är det skjortor) och jag tycker att öl är ett av livets goda ting. Dessutom har jag världens bästa kompisar och jag tycker att ganska mycket i livet är roligt. Det blir ju vad man gör det till.
Jag hatar att vara ensam. Innan älskade jag det, nu hatar jag det. Det är väl så när man får för bra sällskap.
Familjen min är kickass också!

Dag 2 - Min första kyss
Jaaa, herre... Den minns jag nog inte. Jag tror att det var sanning/konka bakom de röda staketen runt området jag växte upp i. Det är en teori och fler har jag inte!!!!

Klar!!!!!!!!:D:D:D:

WOOGHWOH

Bara för att suffe gör det! Och precis som hon måste jag hinna med två dagar på en dag.

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Vad är kärlek
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Min första kärlek
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – Min absoluta favoritlåt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min nuvarande kärlek

HIDE AND SEEK

Spin me around again and rub my eyes
RSS 2.0