Still alive!

Hej! Jag tänkte berätta att jag lever!
 
 
 
Ja, sommaren har ju börjat lida mot sitt slut och hösten kryper upp i nacken som en rysning från en skräckis. Nä, jag tycker det ska bli rätt gött med höst faktiskt, för jag är ganska säker på att det kommer bli en oerhört bra höst! Frugan som flyttar upp till Ume och allt. Dessutom är det ju faktiskt min allra sista termin på väg mot att få min socionomexamen. Det känns spännande och jäkligt läskigt. Jag ska bli vuxen på riktigt nu. 
Tänk att jag aldrig haft ett riktigt jobb i hela mitt liv, bara sommarjobb, praktiker och plugg. Helgalet, och nu ska jag ut i den riktiga världen. Det är lite så det känns i alla fall. Kommer definitivt att sakna skolbänken, känner mig nog ganska trygg där. 
 
Nu har jag varit i Nässjö en vecka och på tisdag (urtidigt) börjar nästa etapp på resan, nämligen Bollnäs och Emma, ska bli fantastiskt roligt att se Bollan och hänga på tranan. Efter det åker jag tillbaka till lilla Märsta och sedan upp till mitt käraste Norrland. Ska bli skönt att komma hem och få vara lite SJÄLV. Det blir ju inte så mycket egentid när man jobbar i medlevarskap med underbara ungdomar. Det har förresten varit världens bästa sommar, och det kan jag bara tacka mina kollegor och alla fina ungdomar på Hassela Gotland för. Jag hoppas att vi ses snart igen. 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, urtråkigt när man inte har någon som helst inspiration. Hoppas ni har det bra. Puss kram och kläm
RSS 2.0