Året som gått

Heeeej igen! 
Det var ju inte igår. Senast hade jag flygångest för en resa som ändå gick rätt bra! 
Eftersom jag är en ganska inaktiv bloggerska så var förra årets nyårsinlägg och "nyårslöften" inte så himla långt bort. När jag läste det inlägget så slog det mig bara vilket bra år jag haft, så nu tänkte jag rada upp det här. Mest för mig själv för en regnig dag (uppenbarligen hela tiden just nu, VINTERN HAR DU GLÖMT MIG?!?!). 
Året inleddes ganska så likt det här året; jvm-silver. Men silver är fasen också rätt bra, även om jag är lite partisk och tycker att guldet skulle ha varit i sverige.
Den artonde dagen 2013 tog jag examen från socionomprogrammet i Umeå. Det firade jag så klart inte mindre än tre ställen. Jag vet att det kändes fantastiskt och jätteskrämmande på samma gång. Och så kände jag mig rätt stolt över prestationen. 
Ett par veckor efter examen åkte jag till åre med fina vänner. Vi hade både kanonväder och snorkallt, men framför allt hade vi rejält kul. Jag hoppas på en sådan resa inom det snaraste, men det här året görs resan med min fina familj för att fira att pappa blir gubbe.
Bara några dagar efter åre åkte jag tillbaka till Gotland för mitt första riktiga jobb. Jobbet har varit både upp och ner, emellanåt har det varit så satans jobbigt att jag bara velat ge upp. Men jag har blivit belönad med den absolut finaste gruppen kollegor som man kan önska sig och jag älskar mitt jobb. När jobbet har varit upp så finns det inte mycket annat jag kan önska. 
I maj fick jag resa till london. Det var fantastiskt. Vi promenerade i hyde park, bodde fint, shoppade och det viktigaste - vi var på warner bros studio tour. Allt som är med i harry-filmerna var där, dessutom knixade vi in en bra vecka då det var animal actors week, så alla djur från inspelningarna var där. Fick till och med se hedwig. Det är en resa jag skulle kunna göra tusen gånger utan att tröttna. Jag flög på en kvast! Det var så fint att jag kände att jag kunde dö där och då och ändå känna att mitt liv var uppfyllt. Har jag sagt att jag gillar Harry Potter? 
Kort efter det flög jag igen,  men bara till umeå. Fick andas lite norrlandsluft och bara ha det hur bra som helst.  
Jag fick spendera några dagar i båten, men inga i husvagnen, så det måste planeras in i år! 
Jag var ute på en fem dagar (och många mils) lång roadtrip med fina vänner. Gå på liseberg, fiska, röka och äta makrill, chilla i Helsingborg och ta en dagstur till Helsingör. Sen var jag jättetrött.
Jag fick se min lillkusin bli stor och fara ut i världen och jag fick kramas med henne när hon kom hem. 
Efter många om, men och arga tankar fick jag tag på en superfin lägenhet i tumba, som jag nu bott i cirka fyra månader och aldrig kommer vilja lämna. 
Jag firade en helt okej jul på jobbet och fick ett mysigt slut på året när vi stod på högklint och såg alla fyrverkerier över Visby. Så på det hela taget har jag haft ett fint och händelserikt år. 
 
Och ett gulligt, cheezy tack till alla fina nära och kära som förgyllt året och spenderat det med mig. Trots att jagi år varit längre bort från de flesta i min närhet känner jag ändå att jag knappt varit närmre. Ni är det bästa jag har. Puss och kärlek från Tumba_tjej_90
RSS 2.0