The kids from yesterday

Jag har nog världens sämsta logiska tänkande när jag är trött.
Idag skulle vi i gruppen till familjerådgivningen på ett studiebesök vid klockan nio. Okej tänker jag, placerar klockan på sju så jag kan hinna duscha, äta frukost och skriva ut min intervjuguide till mötet jag hade inplanerat direkt efter studiebesöket.
Snoozade i tio minuter, sen gick jag faktiskt upp och duschade. Imponerande att jag faktiskt gick upp så pass lång tid innan. Vanligtvis duschar och fixar jag så sent som möjligt, samt äter frulle i skolan. Men efter duschen så lägger jag mig i sängen och sover en stund till, ganska smidigt, håret måste ju ändå torka. Som den jubelidiot jag faktiskt är ställer jag klockan på halv nio. ÖH, gruppen skulle mötas kvart i. Avled lite när jag insåg mitt misstag, ansåg att det var viktigare att se respektabel ut än att äta frukost, men jag drog ändå med mig en lussebulle i farten. Hann liksom inte tina något bröd. Så djävulskt duktig!!!!!!!!!!!1 Eller?

I alla fall, båda mina möten idag har gått sjukt bra!
Kvinnan på familjerådgivningen verkade verkligen älska sitt jobb, och då blir jag glad, för det vill jag också göra när jag har varit på fältet i så många år!

Skolkuratorn på Nola som jag intervjuade inför B-uppsatsen var hur bra som helst. Jag var lite rädd för henne sedan vårt telefonsamtal som inte gick särskilt bra (jag och telefoner...), men hon har huuuur go som helst! Hon hade väldigt bra svar på mina frågor. Intervjun tog inte mer än 15 minuter, men det känns som att jag skulle kunna basera hela uppsatsen på bara det. Efteråt satt vi och pratade om diverse olika saker; hur det är att vara kurator, hur svårt det är att få jobb med så pass liten livserfarenhet jag trots allt har och om vart jag skulle söka praktik.
Jag fick alltså inte bara sjukt mycket hjälp inför uppsatsen, utan även några tips inför arbetsliv och det fortsatta studentlivet. Jag tyckte om henne väldigt mycket, och det kändes skönt att få prata med någon som ändå har varit där jag är.
Dessutom fick jag ringa när jag ville. Det gillar vi!

Nu ska jag börja transkribera min intervju och sen ska jag läsaläsaläsa!

PUSKRAM



Just det! Hittade en liten text jag tyckte om med:

we ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us,
and hurt the ones that love us


(tänkte sätta den i bold, men USCH vad fettext är hemskt.)

Jag behöver nån som behöver mig

Jag håller på att gå sönder och jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Jag har nog aldrig varit så rädd att falla.

Jag vill hem till min familj och vara världens minsta lilla Lina för ett tag.
Jag vill att världens bästa folk som befinner sig i utlandet ska komma hem och kramas med mig.

Jag vill bara leva utan all stress och press.

Från och med du

Ja, det är mer eller mindre så det ser ut nu. Men så är det. Jag står fortfarande upp, men du ska veta att du gör jävligt ont. Oskar Linnros säger vad jag känner och jag tycker om honom. Han gamla kompanjon Daniel Adams-Ray kan också uttrycka sig bra för att säga vad jag känner.

Världens bästa mini

Jag blir så stolt över min lilla lillasyster!
Det var en kille i hennes skola som hade blivit nerslagen, hon går fram till honom och hjälper honom. Går fram till killen som gjorde det och ber honom mucka gräl med någon i sin egen storlek och säger, men kom igen då, ge dig på mig för fan. När niorna går förbi och hånskrattar åt den nedslagna säger hon åt dom att hålla käften. Det kan ju tilläggas att hon är en SJUA och vågar vara så jävla tuff. I'M A PROUD SISTAHH! Tänk om jag hade vågat vara så grym när jag var yngre. :)

RÄTTA TAKTER STINTA!

Giant step

Mitt horoskop säger att en "ovanlig harmoni sätter prägel på dagen". VAR NÄR HUR?! JAG ÄR STRESSAAAAAD. Jag behöver få tag på fyra pers helst igår. Jag börjar nervösa inför de två inbokade intervjuerna och jag känner att jag måste städa och läsa läsa läsa.
Ge mig SNÄLLA två veckor extra på uppsatsen.

HIHI

Kanske borde nämna att jaaa, håret var ett skämt. Jag tyckte det var kul och jag är lite sugen! Men jag hade faktiskt bara Suffes glömda peruk på mig, den var jättevarm. Missade ni L:et för LOOOOOOSER?! HÄÄ.
Jag hade kul i alla fall.

Hej




Gick till frippan och skaffade lite hår. Watcha tycker?

The DJ is asleep

Jag har inte glömt bort bloggen, jag är bara extremt dålig på uppdatering just nu!

Anledningen till mitt upptagna liv är att jag faktiskt lever det! Plus att jag pluggar gigantiskt mycket till B-uppsatsen som jag vill ha klar så snart som möjligt för att få lite extratid med familjen över jul.
Jag har varit extremt duktig i dagarna!
Igår satt vi med gruppen mellan 9 & 16 för att få klart redovisningen vi skulle ha idag, väl hemma satte jag mig och fixade till en tabell vi ville ha in i PowerPointen och sen skrev jag klart mitt PM och skickade in. Dessutom tyckte handledaren att det var bra! AWESOME! Efter det gosade jag ner mig och läste ut bok nummer ett på min nya referenslista. Jag har inte bestämt mig för om jag ska använda den eller inte, men den var bra! Jag får se. Kanske.

Idag har jag varit i skolan och haft seminarium som gick jääättedåligt haha. Jag hade inte läst in mig alls så det gick inge bra.
Efter skolan satte jag igång med plugget igen. Jag läste bok nummer två till min nya reflista, gjorde upp ett schema över vad som ska vara klart vilken vecka samt började med intervjuguiden. Intervjuguiden är i princip klar, jag skulle vilja slänga in fem frågor till, men kan inte komma på några bra. Allt i huvudet susar mest runt.
Mailade dessutom handledaren med några frågor för att ha lite klarhet. När svaret kom panikade jag och blev jätterädd. (Nu särskrev jag nästan bara för att jag tänkte JÄTTE......RÄDDD!)
Det första jag såg var liksom: NEJ, DET ÄR INTE DIREKT VAD DU VET.... osv osv.
Men ganska snabbt insåg jag att han hade skrivit "Hej Lina! Jag kommer att svara med VERSALER i ditt mail". Jaha tänkte jag och gick vidare med livet.

Men jag är verkligen sån. Står någonting med VERSALER KÄNNS DET SOM ATT DET ÄR NÅGON SOM SKRIKER PÅ MIG!
Ingen som får den känslan? Nehene.
Ja, jag gillar inre monologer, är inte det egentligen vad en blogg är?

Ja, sen gjorde jag nog inte så mycket mer med pluggen. Men det känns verkligen som att jag är på gång. Efter att ha kikat på en Narnia och inte kan sova kanske jag läser en bok till.

Och ja, det är rätt bra med mig i övrigt också. Det är så mycket självskador i mitt huvud nu (precis, just det, JA, DET ÄR MITT UPPSATSÄMNE) så jag hinner som inte tänka på så mycket annat.

Är inte det där konstigt? Jag hinner som inte tänka på så mycket annat. Hur fan kommer SOM in i den meningen egentligen?!?! Säg vad ni vill, testa att bo i Norrland för länge så märker ni hur invånarna kommer fördunkla era tankar.

Ganska långt inlägg. Förmodligen för att jag är trött vilket jag antar inte märks. Hej bra meningsuppbyggnad.

JUSTEEEEEEE. Idag var jag på Ica Kvantum. Jag råkade klicka hem ett par nya snowboardbrallor från 686 (JA, PAPPA, JAG BEHÖVDE ETT PAR NYA) och ett par snygga hörlurar från wesc. Precis när jag beställt och började mäta och trixa för att kolla min storlek med storleksguiden (ja, det är fullt normalt att göra sånt EFTER att man beställt) (Vem är han man?) så insåg jag att "fäääään, dom kommer vara hundra storlekar för små". Men ICKE! Dom satt ju så kalas att de till och med täckte de mer osmickrande delarna. Och JA, de var assnygga tillsammans med min jacka. Såklart.

Alltså hejdå

Somedays

Helt plötsligt blev klockan natt.
Men för en gångs skull har jag fått sjukt mycket gjort. När jag hämtat böckerna på bibblan imorn har jag allt mitt material inför B-uppsatsen skulle jag tro. Eller mer skulle jag nog inte få plats med i alla fall!

Jag vet inte riktigt om det är värt att gå och lägga sig och sova nu. Problemet är att jag har inte något att göra, och det gör det svårt att dygna. Visst har jag disken, men det är tråkigt. Men jävligt sweet att ha allt material planerat. Har dessutom kollat upp telefonnummer till alla högstadie- och gymnasium här i trakten. Bara till att ringa och försöka boka ett möte. Kanske skulle börja fila på en intervjuguide... Men nä, när jag gör den vill jag ha läst lite.

Shit, nu känner jag tröttheten komma smygande. Jag är nära en gäspning. Nä, borde sova. Ska ju träna imorn (idag). Hm, boka yogapass och sova.

Hej

Wasteside

Det är så tråkigt när jag väl får inspiration att jag aldrig tar tummen ur när jag inte har den! Nu sitter jag här igen för ungefär 987474204864e gången och inser att jag inte kan göra SHIET åt min inspiration för jag saknar lite grundläggande saker. För att få leva ut min inspiration (som faktiskt ligger på topp för tillfället) behöver jag:

Mer tid
Papper (av lite finare typ än vanliga)
En multiskrivare
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
En ritplatta
Bra högtalare


En skrivare har jag hört ska vara på ingång, men det räcker inte riktigt! Måste skaffa.


Ikväll såg jag och Erik på Inception, bra film. Ingen av oss hade sett den än så vi tyckte väl att det var dags. Ja, that's it tror jag. För visst har jag redan skrivit om resten? Har jag inte gjort det så låtsas jag att jag gjort det.

Samt lite news till intresseklubben: Min axel/mitt skulderblad är paj och gör skitont. Jag vet att jag egentligen inte tog för tungt på gymet, men borde kanske ha slutat när jag kände att axeln inte orkade. Det var pinsamt att det gick dåligt, så då gick jag ner till yogan istället. Ska hinna köra lite ben imorn tänkte jag, boosta upp gym-självförtroendet lite. Låtsas att jag är stark. Jag ska nog boka yoga på torsdag med, yoga två gånger i veckan? JA, TACK.


Dags att kolla upp lite skolor och nummer nu så jag har lite kött på benen tills imorn.

Men innan det!!!! Några fina rader att aldrig tröttna på:

I don't care if it hurts
I want to have control
I want the perfect body
I want the perfect soul



Hej!

Taking it off

Just precis jättenu kom jag på hur mycket jag saknar The Phone House. Det var så grymt! Bra arbetskamrater, schysst jobb, väldigt intressanta människor. Ååååh. Vill tillbaka lite! Sen så vet jag att jag inte var särskilt bra på det... men ändå! Jag måste ju ändå skaffa ett jobb ungefär igår så... Jag ska ta och söka retail tror jag! Fast jag tror det är roligare på event. Event är TUUUNGT.
Men okej, mest saknar jag väl världens bästa kollegor kanske. Särskilt Kokko som jag inte träffat på sketalänge nu. Måste ta mig söderöver snart tror jag!!! Förhoppningsvis ändras schemat litegrann så jag har tid att åka och hälsa på henne i Nybro när jag är nere på "jullov".

Nog om mitt saknade jobb!
Idag har jag varit i skolan, varit på Mr Zids och bokat tid för ifyllning samt fyndat lite porslin på Röda Korset! Skulle egentligen bara in där för att se om de hade kvar de stora ölglasen som grabbarna köpte för ett tag sen, men då hittade jag sex svarta tallrikar och två kvadratiska skålar. 70 kronor. Som hittat! Ölglasen hade de dock inte kvar vilket gjorde att jag fällde en tår. Naeh, inte riktigt men typ! Jag är trött och har fått på tok för lite sömn de senaste veckorna. Blä.

Nu ska jag diska, skriva ihop lite grejer inför handledningen imorn och sen gå ner till Erik och se till att han äter nåt!


PUSKRAM

.

Ibland gör du ont ibland gör du inte ont. Tur att det finns smärtstillande vänner.

Back and forth

Idag har jag spenderat i princip hela dagen på Merry Can! Har varit trevligt och hemskt mycket skratt.
Jag och Sara var där för att fota respektive filma när Carlos Ivan uppträdde som mimclownen (?) Karil. Han är grym vill jag lova haha :D
Efter det bjöd han oss på mat på samma ställe och sen gick vi hem till Sara och fixade med film och bilder. Jag stannade en sväng hos Sara och färgade hennes hår och sånt kul, kollade lite Beck också. Efter det drog jag upp till Anni och satt där och tjötade med henne ett tag. Längesen :). Plus att jag får skjuts imorn till sjukhuset eftersom hon ska lämna in bilen vid åtta. Skönt att slippa gå upp typ hundra år tidigare.
Ja, jag har inte så mycket vettigt att säga. Jag saknar alla fina som åkt iväg på fältstudier och jag vill att dom ska komma hem ungefär igår! Det är så tomt och kommer fortsätta vara det i fem veckor till :( INTE OKEJ, FATTA VAAA?!?!!

Nu borde jag sova, men är inte särskilt trött. Att vara sjuk och sedan ledig gör att dygnen hamnar lite upp och ner. Klockan har stått på nio-tio varje dag, men jag har inte klivit upp förrän... ja, sent! Varje dag. Och jag har inte varit på gymmet på lver en vecka, så jag dör lite. Det är typ två veckor sen. Imorn måste jag verkligen våga ta mig dit. Läskigt att gå själv. Jag vet inte riktigt hur man gör eller så. Men jag ska satsa! Nu jävlar så att säga! Och så ska jag plugga imorn med.

HEJ!

ÅÅÅH

Råkade fastna vid ett ormprogram på Discovery (det var 3,5 timmar sen jag gick från Erik för att sova) och nu dör jag lite! Hamnade på reptiler.ifokus.se och nu kommer nog hela natten vara sömnlös. Läsa, titta, läsa, titta, känna begäret. MAMMA KAN JAG FÅ EN I JULKLAPP? Såna här vill jag haaaaaaaaaaaaaaa.



En liten söt Kungssnok skulle passa mig utmärkt.



Eller en uuuurfin Korallorm.



Eller helst den här fina Havsormen! Fast då skulle jag nog behöva ha hela lägenheten full med vatten. Och det hade varit tråkigt. Men vill ändååååååååååååå.



Skulle absolut kunna tänka mig en Boomslang med... SVÅRT VAL!!!!!!!!!



Ska leta vidare efter andra begär. Och kanske ett hem till min blivande. Jag SKA ha en orm.

Tidsfördriv nr 3

Vilket ställe är du oftast på? Jaa, oftast är jag väl hemma i lägenheten, hemma hos Emma och Erik eller hemma hos Sara.

Favoritbar: Harry B James i Stockholm

Favoritklubb: Jag är ingen klubbmänniska, men skulle nog våga påstå att Corona i Umeå är rätt coolt.

Sveriges bästa dj: Jag suger på DJs... Vet att det finns nån som heter DJ Qute eller nåt. Så jag kör på det.

Så viktig är musiken: |------------------------------------------------x| Så!

Hit tar jag någon på första dejten: Det beror på person, men oftast blir det ju något casual som att typ kolla på film eller så. Men helst skulle jag nog... Ta en bääärs. Jag är så blyg mot nya människor annars.

Här firar jag min födelsedag: I år var det hemma hos mig, i en tentasal och på Olles!

Här skulle jag fria: Det skulle jag aldrig göra. Lämna mig utanför giftemål. Tack.

Hit går jag en tisdag: Emma och Erik eller Sara. (Det gör jag ju varje dag så... )

Undviker: Saker som har med avföring att göra.

Om du sitter själv i en bar, vad gör du? Köpa in en flaska Dompa och få folket att komma till mig.

Bästa utestället att vara ensam på: Skulle jag vara ute här nånstans i Övik skulle det kunna vara vart som helst. Här stöter man aaaalltid på nån man känner. (Vem är han man?)

Stammis på: Jaa.. Olles och Harrys antar jag om vi pratar krog?

Beställer alltid: Öl. God öl om ekonomin tillåter.

Dricker helst: New Castle. Primator är finfint det med. Och nån ny jag testade i onsdags!

Bästa gå-ut-plagget: Rosa, luddig klänning och ett par söta fluffiga moonboots! Nej, jag klär mig i det jag känner för. Ibland klänning, ibland skjorta. Humör!

Äter på väg ut: Äpplen ofta. Eller vad menar vi? Jag måste påstå att den här enkäten har en väldigt låg reliabilitet då frågorna kan tolkas på olika sätt.

Äter på väg hem: Nåt jag hittat på krogen. Eller nåt fyllekäk från typ kebab city.

Det första du gör när du kommer hem: Beror på!

Äter dagen efter: Resterna av krogfyndet eller kebab city-resterna.

Utekväll jag helst skulle vilja återuppleva: Åh! Hm... Det finns så många roliga!

Utekväll jag ger allt för att slippa återuppleva: Finns många där också!

Så är jag att springa på ute: Beror på vem som springer på mig. Om nån springer jättesnabbt på mig blir jag nog arg och skriker nåt elakt. (Jag är trött)

Bästa sättet att få kontakt med någon: Beror på vart man är, hur man är och varför man är.

Kan man träffa kärleken ute? Jag tror absolut på att det kan hända. Varför inte liksom?

Har du blivit utslängd någon gång? Jaa, när jag var sjutton.

Så länge är det värt att stå i kö: Värt? 0 minuter. Men för allmänhetens lycka kan jag väl stå där en halvtimma eller nåt. Med bra sällskap.

Förfest eller efterfest: Förfester brukar vara roliga och chill, efterfester blir oftare lite mer mysiga och deeptalkande, i alla fall enligt mina erfarenheter. Fast jag har varit på många bra efterfester med! 50/50

 

Jack Flash

Idag har Emma och grabbarna åkt ner till Stockholm för att därifrån kunna åka till Thailand i fem veckor. Jätteensamt och hemskt! (JAG HOPPAS DU SER DET HÄR DIN JÄKEL).
Men jag har ju Erik och två fina damer kvar hos mig i alla fall! Så idag har jag suttit och kollat när Erik spelar COD Black Ops typ hela dagen. Awesome. Nostalgiskt.
Nu har jag tänt mitt äpplejuice-ljus och diskat undan allt, så snart ska jag sova. Men först väntar två Big Bang Theory-avsnitt.

Det här var typ världens tråkigaste inlägg.

Tidsfördriv nr 2

Kolla om du är tjej eller kille?
Kille

[x] Du gillar tröjor med luva
[x] Du gillar jeans
[x] Hundar är bättre än katter
[x] Det är kul när någon gör sig illa 
[/] Du hatar shopping (Beror på butik)
[x] Sorgliga filmer suger
[x] Du har x-box, wii eller liknande spel
[x] Du lekte med leksaksbilar som liten
[] Någon gång har du velat bli en brandman
[] Du har ett DS, Ps2 eller liknande 
[x] Du kollar på sport på TV
[x] Våldsamma filmer är bra
[x] Du pratar med din pappa för råd 
[/] Du har massor av kepsar (Två i alla fall)
[x] Du gillar att kolla på hockeymatcher
[] Du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] Du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] Sport är kul
[x] Pratar med mat i munnen
[/] Använder boxers


Totalt: 15½

Flicka
[/] Du använder läppstift
[/] Du älskar att shoppa
[x] Du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[] Du bär färgen rosa
[x] Du går till din mamma för råd
[] Du hatar att bära färgen svart
[] Du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] Du älskar att få manikyr och pedikyr
[] Du gillar att bära smycken
[] Kjolar är en stor del av din garderob
[] Shopping är en av dina favoritsaker
[] Du gillar inte filmerna Star wars (VEM GILLAR INTE STAR WARS?!?!?!)
[/] Du har gått/går i dans eller gymnastik (Räknas verkligen typ två danslektioner?)
[] Det tar dig ca en timma att göra dig i ordning
[x] Du har fler än 3 par skor
[x] Du bryr dig om hur du ser ut
[] Du gillar att ha klänning när du kan
[x] Du använder tjejunderkläder
[x] Du lekte med dockor som barn -
[x] Du gillar att sminka andra för nöjets skull -
Totalt: 8 ½

Jag är en kille, wooh. Asirriterande att inte kunna ta bort det kursiva när jag kopierat.

Tidsfördriv nr 1

Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jag liker det!

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Emma och Erik, samt delar av klassen

Hur lång är du? runt 170

Vad väger du? Det beror på om gravitationen är snäll eller inte

Vilken är den senaste filmen du sett? Falling Down

Skriv hela ditt senaste sms : Förresten, du är världens bästa och jag älskar dig!!!! Puss

Föredrar du att ringa eller smsa? Sms!

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

När såg du senast din mamma?
Nyköping den 17e september

Icke godkänt i något ämne?
Mediakommunikation. Det var faktiskt ingen höjdare.

Mvg i något? -
Typ fem-sex

När vaknade du idag?
Först åtta, men på riktigt tjugo i nio

Vilken är din favoritplats?
Någon ö i sommen vid soluppgång. Världsbäst.

Vilken plats föredrar du minst?
Häähä. Det finns en plats jag ogillar bigtime.

Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis i Stockholm.

Vad sover du i? Beror på humör och temperatur

Hur många kuddar har du i sängen?
Två vanliga, en liten och en stor

Har du bott/bor?
Uppväxt i Nässjö, bor i Övik

Tycker du om kinamat?
BÄÄÄÄST. Åt senast idag häääääh

Tycker du om kaffe?
Jag försöker att inte göra det, men jag tycker om det för mycket.

Vad dricker du helst till frukost?
Kaffe

Kan du spela poker?
Jag är 1337

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
BB-kompis Jonis!

Vill du ha barn?
Adopterade

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska samt extremt lite spanska. 

Har du någonsin åkt ambulans?
Jaa, men bara som moraliskt stöd

Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet, inget snack! Eller jo, snack. Om jag har mycket eksem gör det jäääätteont.

Vad spenderar du helst pengar på?
Mina vänner och min familj. Men jag har inte så mycket att spendera.

Är du cool?
HAHA, THE COOLEST DJUR

Kan du rulla med tungan? Sparris har försökt lära mig, dock utan framgång

Vem är den roligaste människan du känner? Sparris!!!!!!!

Vad har du för ringsignal har du?
Super Mario

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Mamma har nog.


Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Datorn hööhö. Annars min älskade lur.

Kan du byta olja på bilen?
Jaaaa

Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med Arne Dahls Himmelsöga, men senaste jag läste ut måste vara... Rick Riordans Percy Jackson and The Olympians - The Last Olympian. Asbra.

Dansar du i bilen? Jämt :D

När var du i kyrkan senast? Var i Sankt Peters-kyrkan när jag var till Rom i september

Hur många hål har du?
Hål hur då? Nu har jag hål mest överallt för att jag är torr och jättetrasig.

Har du någon piercing? Japp!

Har du någon tatuering? Japp!

Gillar du någon just nu?
Det kan finnas ett intresse någonstans.

Har du pojkvän/flickvän? Nepp, ensam är stark! Eller vad säger du Mew Two?

Vad är ditt mobil nummer? En hemlighet för de flesta av mina beundrare

Vad ska du göra ikväll?
Jag vet inte. Jag är pigg men trött. Så ska nog göra alla datorsysslor sen sova.

Har du några syskon? Tre! Bäst i världen. Plus lilsis såklart. Hon är med bäst i världen.

Hur mycket pengar har du på din mobil? Abonnemang

Lina <3 ROM

Ja, jag vet ju att jag inte har så många läsare, därför kan jag passa på att lägga upp en bild som visar min lite... Barnsligare sida.
Jag var ju i Rom för ett par månader sen, mammas byxor sprack (mitt i Rom såklart), men miljöpartisten i mig sa att jag inte bara kunde slänga dom, de måste ju återanvändas.
Och ja, jag och syster är ganska kreativa och tänkte att vi kunde ha kul istället! Hon blev en nunna och jag blev superhjälten i det hela. Här räddar jag henne från ett fall!!




Fint va?
Nu ska jag hoppa in i duchen!
Hej

Scream and shout

Jag är lite sjuk fortfarande, men febern är på väg ner nu i alla fall. Jag vill ut och gå! Eller gå bort på gymet. Men promenad är nog bättre med feber.
Snart åker mitt moraliska gymstöd iväg. Kommer sakna ihjäl mig efter henne och de andra klassisarna som åker. Kommer bli supertomt här!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra nåt vettigt tror jag. PUSS!


You're killing me the right way.

Grow in pains

Låt mig vara dum och låt mig vara lättlurad, jag bryr mig inte längre.

.

<3 - MÅ BRA

Dancing in the moonlight

Laddar inför mitt 20-årsparty ikväll! Förhoppningsvis blir det awesome. Nu ska jag fixa en rockstjärna för att sedan ta mig till STUNG-lokalen och pimpa lite.

Här är min PLAYLIST för kvällen. SWEEET SOM FAN.

How am I supposed to know

Jag vet inte. Är du på riktigt, är du inte?
Var du på riktigt, var du inte?

ONE

Jag och min snygga vampyr-lilsis kör all in ikväll!
Nu ska vi käka fläskfilé och potatisgratäng. WOOOH.

NU KÖÖÖÖR VI!







Puss och kram från Harry P

NANANANA

Lilsis sitter och kollar på konstiga djur samt kattungar.
Igår var en kanoooonkväll! Hade det awesoooome.
Längtar och nervösar inför imorn och lördag!

Hej

WOOOH!!!!!!!!!

Nu är stunden inne... Jag kan äntligen prata om tonåren som en del av mitt liv!!!!!!!!!!!! :D

lalalala

Hej! Jag sitter hos W/J, Emma bloggar och Erik spelar tv-spel. Så då ville jag också göra nåt. Typ säga hej hej och hej! Samt att jag är mycket mer nervös inför helgen än vad jag är inför morgondagens tenta. Jag ska fixa den här, skitmycket ska jag fixa den. Nu har Emma bloggat färdigt, så vi ska kolla på himym!!!!! Hej
RSS 2.0