Airplanes

Dagen idag SÖG jobbmässigt. Jag öppnade i princip när vi kittade. Blä. Så jävla tragiskt.
På väg från ytan och tillbaka till hotellet i Kalmar var det en idiotjävel som körde ut i omkörningsfilen precis framför mig, vilket gjorde att jag fick tvärnita, vilket gjorde att Phone House-rollupen landade i framsätet och dessutom mitt på fucking displayen till radio och skit. Tack, nu fungerar inte det alltså. Jag lär ju dö om de drar det på min lön. Gör de det ska jag fan söka upp idioten till bilförare och tala om vart jag ställt skåpet.

Efter en underbar resa och tre hotell senare hamnade jag på rätt ställe och fick reda på att Emma och Emelie fanns i stan, så jag drog och mötte upp dom för lite skönt häng. Efter några timmar skulle de dra tillbaka till Nässjö och då hamnade jag här på hotellet igen, har ungefär 846923 missade samtal och mottagna sms från Rijad. Han hade glömt pärmen med avtal i och undrade om jag kunde regga. Sure, inga problem. Om jag inte hade haft mitt lokalsinne. Var ute och letade efter bilen i 20 minuter innan jag lyckades hitta den.
Nu är jag åtminstone klar med alla dagens måsten, så antingen kommer min natt gå till Sparris eller så ska jag läsa.

Puss



I could really use a wish right now

Ditt horoskop den 25e juli

En realistisk och förnuftig inställning till saker och ting präglar dagen. Möten och kommunikation med vänner sker i en behaglig ton.


Mitt horoskop måste verkligen stämma. FÖR NU DRAR VI TILL ETT REGNIGT LISEBERG!

a7x

I wish I could be the one
The one who won't care at all
But being the one on the stand
I know the way to go, no one's guiding me

When time soaked with blood turns its back
I know it's hard to fall
Confided in me was your heart
I know it's hurting you, but it's killing me

Tomorrow I'll be gone

Emma och Lollo gick just härifrån och det innebär att jag just nu sitter ensam i soffan utan något att göra. Lyckades läsa ut en av mina böcker tidigare idag, så jag bör nog läsa lite PJ.

Hade en bra kväll i alla fall. Hade väl lite för mycket tid att tänka bara. All min tid som inte går till böcker verkar gå till en jävla massa tänkande. Och jag hatar det. Jag menar, jag kan ju inte direkt hitta böcker att gräva ner mig i för all framtid heller.. Blä. Pallar inte riktigt just nu. Har jobbat en vecka på ett jobb jag inte trivs ett skit på och ser verkligen fram emot två veckor till. Skönt att det är lite Phone House mellan. Jag längtar till Övik. Min lägenhet. Mina vänner. Mina böcker. Allt som är mitt. Jag lever i en lika fejkad värld jag gjorde på högstadiet. Leendet på läpparna som egentligen inte vill finnas där. Jag vill tillbaka och må bra.

Hejdå.


hon vann mitt hjärta på en minut

Unholy Confessions

En helt okej dag på jobbet idag. Väldigt stressigt och jag var hemskt trött, råkade snooza alldeles för länge och fick springa marathonlopp på vägen till bussen. Great.

Ikväll hoppas jag att det händer nåt kul, för imorn är jag LEDIG!!!!!!!!!!!




i know it's hurting you, but it's killing me

.

Kan ha glömt nämna att jag ska upp fem imorgon med. Hej

Motarbetad av världen och överarbetad på jobbet.

Jag har haft en hemsk dag idag. Eller den hade varit helt okej om inte världen hade varit en bitch och motarbetat ALLT.
Jag gick upp vid FEM. Hade INGET pålägg hemma. Drack inget kaffe. På vägen till bussen säger min iPod att den inte har några batterier. Busshelvetet har bytt namn så jag såg ut som en förvirrad idiot på resecentum. Väl framme på jobbet anser världen dessutom att diarre-patienter är en UTMÄRKT FUCKING IDÉ för en person med total bajsfobi. Ungefär en halvtimma in på mitt skift inser vi att jag har fått ett felaktigt schema och egentligen skulle jobbat kväll. Tack. Det innebär inget mindre än att jag får ta en B-TUR. Alltså jobba mellan 7 & 21. Med en halvtimmas rast. Mer tack. Jag orkar inte minnas allt som gick helfel på jobbet. Men det var en del. Jag kan bara tala om att bajsfobi inte är ett kanonbra val om man ska ha mitt jobb. Bajs på golvet (tackar min kollega något galet för att jag inte behövde ta hand om det. Men okej. Nu kommer det som gjorde min dag väldigt upprörande. Jag höll på att kräkas på en patient. Jag skulle torka. Diarré. Det är ingen big deal för andra. Men för mig är det hemskt. Jag höll verkligen på att kräkas. Jag kunde inte vara kvar i rummet och när jag gjorde det höll jag på att börja gråta. Fuck it. Jag mår fortfarande illa och kunde knappt sluta duscha innan. Jag klarar inte av det. Men jag måste klara av det i tre veckor.

Slutade jobba, fick vänta 45 min på bussen som skulle ta mig tillbaka till Nässjö. I Nässjö går jag självklart till närmsta dörren som leder in till resecentrum, men SJÄLVKLART vill inte den öppna sig. När jag kommer runt och går in fungerar självklart inte heller rulltrappan. (Ja, förihelvete, jag är trött och lat). På gångvägen mot mamma och pappas hus verkar mina nycklar dessutom spårlöst försvunna. Men dom hittade jag och det var väl det bästa som hände idag. Jag är inte bitter.


och sen så är månen lite mer än halv.

Päs-dag

Idag har jag inte gjort ett skit! Det har varit helt underbart skönt att ha en heldag med att bara ligga och kolla på greek och inte socialisera sig allt för mycket. Men samtidigt håller jag på att dö, så det känns skönt med en jobbvecka och andra kul inplanerade grejer:) Håller på att sakna ihjäl mig efter Övik och hoppas att tiden går fort fram tills dess!

Nu ska jag se ett sista avsnitt av greek och lägga mig så jag kommer upp fem imorn. WOHO.

Puss



your home is where your heart is

För Suffes skull... Såklart

Ja, lilsis klagade på att jag aldrig uppdaterade, så jag ska blir bättre! Det är bara jobbigt nu när jag är halvt utan internet och inte har ett fullt så intressant liv som vanligt.

De senaste dagarna har jag tillbringat på Öland. Försökt kränga lite telefoner och druckit en del öl. Pollenallergi och feber har jag också hunnit få. Jag har ingen aning om ifall jag fortfarande har feber, men jag känner mig sjukare om jag ser det på stickan.

I torsdags drog jag, Schröder, Nico, Martin, Empan, hennes kusin och AK på Sunny Standup i Borgholm. Jag hade inga högre förväntningar så det var GRMYT mycket roligare än jag trott. Henrik Schyffert var i publiken och verkade även han gilla akterna.

Idag åkte jag med brorsan och hans flickvän tillbaka till Nässjö, såg än en gång "Harold and Kumar escapes from Guantánamo Bay". Kul film! Efter det var det dags för partyfix och jag fick även träffa mina favoritkillar Alfred och Orvar (trots att de skitade ner min nya tröja).

Orkar inte skriva mer. Kvällen var okej. Huvudet snurrar av tankar. Jaa, fuck it.

PUSS

Lördag 17:52

Jag blir så arg på mig själv när jag misshandlar mig själv som jag gör. Jag tänker så jävla mycket och jag tänker så jävla negativt. Just nu vill jag bara vara tillbaka i MIN lägenhet med mina fina vänner i mitt käraste Övik. Jag trodde inte att det skulle bli en plats att sakna, men jo. Helst av allt vill jag dessutom ha tillbaka förra terminen. Mer än någonting annat.

30 days

Dagen idag är faktiskt helt meningslös. Rubriken har dessutom inte ett skit att göra med nåt förutom låten jag har på huvudet.
Anledningen till att allt suger idag är allergi. Det är inte det minsta skönt att vakna upp och inse att man inte kan se. Och att nu, nio och en halv timma senare är svullnaden på ena ögat fortfarande kvar. Jävla skitallergi. Dessutom gör den mig sjukt trött. Att lyfta kaffekoppen eller att flytta på datorn känns idag som att häva vikter på gymmet i två timmar. Tankarna har vandrat iväg åt fel håll hela dagen också och jag är så extremt opeppad. Jag vill gå ner och svalka av mig i havet men vet att jag inte kommer palla gå dit (hundra meter typ) och hem igen. Fuck it.

(Och förlåt för en i övrigt dålig uppdatering av mitt liv. Jag lovar att jag ska bli bättre.)

For a pessimist, I'm pretty optimistic

For a pessimist, I'm pretty optimistic

Måndag 23:41

Dagen idag började med att snooza en halvtimma för mycket, vilket gjorde att jag hade ungefär 30 yrvakna minuter på mig att bli klar innan Ahmed kom och hämtade mig. Tur att jag är snabb som blixten och har en fin termosmugg :) Vi åkte till Årjäng som var en jääääävla bit att ta sig, strax över 35 mil. Underbart! Vid tio började vi jobba (antar att ni nu förstår varför jag snoozade. 35 mil. Börja tio.) och det var en jääävligt skön yta. Dock var det nog.. högst tre av de jag pratade med (exluderar norge) som INTE hade Telia eller Halebop. Helt galet.
Vid tre var vi tvungna att börja kitta eftersom jag skulle med ett tåg från karlstad vid 16:30. Det är långt! Vi blev liiiiite sent schemalagda, så en racerfärd avslutades med ett marathonlopp in på tåget. Men jag hann!!! WOHO.
Under tågbytet i Hallsberg hann jag till och med med att säga hej till emma, sånt är alltid nice såklart. Sen åkte jag mer tåg. Och mer tåg. Sen var jag hemma, promenerade från stationen, fick god grillad mat av paps samt efterätt från bror plus flickvän.

Nu orkar jag inte mer. Jag vill sova. Puss

Har precis löpt ett halv marathon, tappat...

Har precis löpt ett halv marathon, tappat byxorna och sett ganska förvirrad ut i karlstad. Nu sitter jag på tåget hem. Idag har varit en grym dag med ahmed och det är minst sagt skittråkigt att behöva åka ifrån location så här tidigt. Ska andas lite nu. Puss

Fan, nicklas hocker. Satan

Fan, nicklas hocker. Satan

Fredag i Motala

Känns som att det var år sen jag skrev här. Förlåt för det mina elva, trogna, kära läsare. (HÄHÄ).

Har ganska mycket med jobbet. Inte alltid internet heller.
Såååå.. En liten update sen sist..
Senaste inläggen tror jag är från när vi var ute med båten, det var väl meningen att dom skulle komma med text men det hände väl inte riktigt. Hm.. ja. Brände sönder mig där i alla fall. Så nu fjällar jag satan och ser ut som Rudlof med röda mulen ungefär! Ashett, jag lovar.
Vad har jag gjort sen? Jobbat, jobbat och jobbat! Tur att jag har ett kul jobb. Dock har jag hamnat i en svacka eller nån sån skit för jag säljer som en katt i en gräsklippare (hej frankie). Kul historia det där faktiskt. Alla frankies katter dör nämligen. Eller så spottar hon på dom.. Eller stoppar in dom i kylen. Schysst tjej!
Tillbaka till nuet och inte fastna i gamla tragiska händelser.

Ja, jobb sa jag. Jag har även hunnit besöka Gislaved en  sväng, gråta lite över att hultsfred blev inställt (FUCK YOU ALLA SOM TYCKER ATT DET ÄR KUL). Det var sjukt verkligen. Amanda ringde när jag körde till Gislaved och hade panik över att biljetterna till "hem ljuva hem" var slut. Jag försökte lugna henne bla bla bla (HEJ AMANDA HIHI), och sen två timmar senare ringer suffe och säger att det är inställt.. Sjukt. Och då skulle jag ha peppen att söka upp ett vandrarhem och ta hand om lilla robin borg som låg med migrän. SÄMST HULTSFRED, SÄMST!

Sen har jag jobbat ännu mer. 

Idag läste jag i alla fall på Hultskrig.se att det blir av. Vi drar dit och campar och försöker fixa så mycket festvialkänsla som möjligt. Många är redan där, förhoppningsvis dyker många upp samtidigt som mig och Suffe. Hultsfred har ställt upp som fan och fixat bajamajor, vatten, sopkassar och mat. Underbart, så förhoppningsvis blir det grymt ändå. Ska nog fan maila Niklas Hocker och se till att han drar en låt eller sju. LÄTT!

Ska sluta tjöta nu. Men en liten update sen sist i alla fall.

PUSS
RSS 2.0