Det klassiska nyårsinlägget

Ja, idag är det nyårsafton. Imorgon är det ett nytt år och kanske kan det bjuda på lite nya möjligheter. Dagen började bra med att få vakna upp till en frukost med nästan heeela familjen (Pontus åkte hem igår). Efter det var det ju dags för JVM och våra kära juniorkronor tog precis platsen som gruppvinnare samt en direktskjuts rakt in i semin. Det kändes ju oerhört fint! Så då hoppas vi ju på en lika fin start på 2013 som vi fick en fin start på 2012. JVM-guldet hem till Sverige.

Jag tycker att det är lite spännande med ett nytt år just den här gången. Annars brukar det ju vara mest en ny dag som alla andra. Men i år kan jag för första gången ge nyårslöften jag kan hålla.
Jag ska börja jobba, i och med jobbet kommer jag att börja träna mer, jag ska flytta till två ställen, delvis Gotland och plats nummer två vet jag inte riktigt än, men jag har mina hopes up på att jag ska hitta något i Stockholm.

Jag hoppas att det blir ett bra år, att jag kommer resa runt i Sverige så mycket som jag planerat, att jag kanske till och med får möjligheten att dra utomlands en sväng.

Men ja... egentligen är det ju bara en ny dag.

rubriker är värdelöst i alla fall

För övrigt satt jag och kollade lite på 9gag när vi satt på bion, pappa kikar ner när jag sitter och kollar på en ful katt och undrar självklart vad fasen 9gag är. Jaa, hur förklarar man det? Katter, tårtor och nördiga skämt. Men fint äre!

Tala i nattmössan

Jag är rätt trött och vet egentligen inte vad jag ska skriva. Så jag vet inte varför jag skriver, men sån är jag!

Ikväll har jag, pappa och mamma varit och sett Life of Pi, bra film, bra 3D! Har fått träffa ena brorsan lite snabbt och hoppas att få spendera lite längre tid med dem båda samt respektive imorgon.

Men fasen hörni, det börjar dra ihop sig nu. 20 dagar på ett ungefär. Sen så bara WTF oj vad hände OMG va LOL så blir jag av med tungpiercingen. Tror jag ska passa på att ta en socionomexamen samma dag. Kan vara kul.

Kunde faktiskt behöva lite motivation just nu. En uppgift, noll motivation. Så jävla surt. Fast jag hittar den nog så snart deadline kryper närmre, lite så jag funkar.

Men jag saknar faktiskt mina superhjältar som håller mig på banan. Jag längtar tills jag får kramas med er igen och gråta lite över all panik vi känner just nu. Jag tänker till och med dela med mig av årets näst fulaste bildserie med mig som motiv (vinner gör faktiskt vår fantastiska valborgslånghelg. Vissa av dom bilderna är verkligen för fula för att finnas. Speciellt de från Uppsala.).



Imorn ska jag, mamma och Stina in och flyttstäda hos Pontus, sen hoppas jag som sagt på brorsor-häng.

HEJSVEJS!

Weak

Weak as I am, am I too much for you?

Ett emo-inlägg

Jo, det är vad rubriken säger. Jag kom för en stund sen hem från lokal där jag spenderat de senaste två timmarna med fina vänner.
Fan det här är en riktig sorg. Jag har precis packat ihop min näst sista resväska till Nässjö. Nästa resväska jag packar kommer vara överfull med mitt Umeå-liv. Jag hatar verkligen.
När jag flyttade från Nässjö var mitt största hopp en nystart och mitt mål var att jag skulle fixa en månad. Nu är jag här. Nästan tre och ett halvt år senare. Fan vad jag har utvecklats. Mina prioriteringar ser så annorlunda ut. Mitt liv är ett annat.
När jag fick möjligheten att flytta bort såg jag mitt nya kapitel i livet. På många sätt är jag på samma som tidigare, men på lika många sätt är jag en helt annan person.

Jag kommer sakna Norrland så fruktansvärt mycket. Hade jag fått min magiska önskning att fungera hade alla de som står mig nära bott i Norrland. Faaaaaan, då hade jag varit så nöjd.

Det är verkligen en sorg att flytta ifrån Norrland. Många av er kommer aldrig att förstå. När jag flyttade kunde jag för en gångs skull vara jag, utan fördomar och rykten i ryggen. Jag kunde vara en bland alla. Så, det är en stor sorg för mig att flytta. Och ni som träffar mig, försök förstå det. För det här suger mer än någonsin.
Även att jag i princip bara har en vän i Umeå så är det en sorg. För hur ensam jag än är här kommer jag alltid att känna mig mer hemma här än i Nässjö med hur många som helst kring mig.

Det här är än så länge den största sorgen i mitt liv.

När man vill bli glad

Hej Lina!
Om du är lite nere någon gång i framtiden vill jag att du ägnar tolv sekunder åt det här klippet. Det är jätteroligt!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nFAK8Vj62WM

Kropp och knopp

Min kropp känns så tom att jag inte vet om jag ska skynda mig eller bara sätta mig ner och gråta.
Igår gjorde jag alla tänkbara förberedelser för att vakna vid kvart över sex imorse. Känns det som att det hände?
Nej. På nåt jävla mirakulöst sätt har mitt telefonbatteri, som normalt håller två dygn, lyckats ta sig från 100% till 0% över typ fyra timmar. Jag blir så jävla FÖRBANNAD. På mig själv egentligen. Men vad fan kunde jag gjort annorlunda?! Har ju ingen normal alarmklocka. Tror att det får bli nästa köp. JÄVLA KLOCKJÄVEL.

Nu har jag två och en halv timme fram till ett nytt tåg. Vi kommer nog inte riktigt hinna se hela första bandet. Men det lär ju inte vara Scorpions ändå.

Jajajajajaja, har fått utagera lite här. Nu måste jag springa runt så jag håller mig lugn. FAAAAN

Det här med humor

Ibland önskade jag verkligen att jag var roligare. Emellanåt är jag ju skitkul, men sen är jag skittråkig.
Skulle vilja vara kul jämt.

Mer tradera

heiiheii bloggeeeeeen.
Här kommer kärleksjackan också.

http://www.tradera.com/snygg-detaljrik-jacka-fran-only-m--auktion_163302_170602479

Tradera-oskulden

Har precis blivit av med min tradera-oskuld! Måste försöka få upp lite fler annonser imorn!

http://www.tradera.com/korallfargat-snyggt-linne-fran-lindex-large--auktion_342740_170601091

BLÄ

Nej, idag är ingen särskilt bra dag.
Jag är irriterad, ensam och har en trolig sjukdom på väg. Så nej, idag är ingen bra dag.

Skönt och oskönt att vara ensam. Men jag har inte ens gått och handlat idag, orkar inte se folk. Är nog en folkhatare idag.
RSS 2.0